Libnet.ro
UNICEF

05:00

Motivul pentru care studentii romani aleg Marea Britanie: fara materii inutile, cu examene putine, dar relevante

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care studentii romani aleg Marea Britanie: fara materii inutile, cu examene putine, dar relevante

Horia si Radu Rotaru, doi frati eminenti din Pitesti, au ales sa studieze in Marea Britanie pentru ca, spun ei, sistemul englez le ofera sansa de a se dezvolta mai bine decat cel romanesc. Totusi, ambii sunt hotarati ca dupa terminarea studiilor sa revina si sa lucreze in Romania. continuă pe Adevărul

BREXIT: 280.600 de cetateni romani din Marea Britanie au depus cereri pentru noul tip de rezidenta

Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord precizeaza ca 280. 600 de cetateni romani din Marea Britanie au depus, pana la data de 9 octombrie 2019, solicitari de inregistrare pentr.

Motivul pentru care Carlas Dreams poarta masca. De ce se feresc, de fapt, artistii din trupa

Motivul pentru care Carlas Dreams poarta masca inca ramane un mister pentru publicul roman. Solistul trupei isi ascunde, si-n prezent, adevarata identitate de ochii fanilor curiosi. Multi s-au intrebat ce sta in spatele deciziei de-a se ascunde, cand urca pe scena. Motivul pentru care Carlas Dreams poarta masca Melodiile celor de la Carlas Dreams sunt .

Motivul pentru care Meghan Markle a renuntat la inelul de logodna in valoare de 150.000 de euro

Meghan Markle isi scoate inelul de logodna cu diamante de 150000 de euro din a doua zi, dupa ce a luat decizia de a face turul Africii la standarde scazute. Megan Markle a renuntat la inelul de logodna in valoare de 150. 000 euro Ducesa de Sussex a ajuns pe plaja terapiei din Cape Town in .

Financial Times: Trump e doar in parte motivul pentru care puterea Americii slabeste

Decizia dlui Trump de a abandona cel mai important aliat al Americii din Siria este nesabuita - nu doar din cauza ca deschide calea unei revigorari a militantilor ISIS. Dar tradarea lui nu e nici macar originala. Diferenta consta numai in faptul ca Statele Unite isi platesc acum mai scump greselile, potrivit Financial Times, citat de Rador.

Meghan Markle si Printul Harry parasesc Anglia. Motivul incredibil pentru care au luat aceasta decizie

Lovitura imensa pentru fanii ducilor de Sussex! Cei doi au hotarat sa paraseasca definitiv Anglia. Motivul pentru care se muta din tara este de-a dreptul halucinant. Ce i-a facut pe Meghan Markle si Printul Harry sa plece din sanul familiei Regale? Meghan Markle si Pintul Harry pleaca definitiv din Anglia Presa este impanzita de zvonuri .

Brexit. Marea Britanie a luat decizia. Anumiti romani, deportati dupa Brexit

Se anunta masuri drastice in Marea Britanie, dupa Brexit! Din pacate, anumiti cetateni din Europa vor fi deportati. Cine sunt cei care vor trebui sa-si schimbe total viata si sa paraseasca locul in care au incercat sa evolueze? Brandon Lewis, ministrul britanic de Interne, a facut primele declaratii despre situatia in cauza. Anumiti romani vor .

MAE: 280.600 de cetateni romani s-au inscris deja pentru obtinerea noului statut in Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca, din datele oficiale furnizate de autoritatile britanice cu privire la implementarea schemei de inregistrare EUSS), rezulta ca, pana la finalul lunii septembrie a acestui an, 280. 600 de cetateni romani s-au inregistrat deja pentru obtinerea noului statut pre-settled si settled status), relateaza news. ro.

Brexit. Marea Britanie a luat decizia. Anumiti romanii, deportati dupa Brexit

Se anunta masuri drastice in Marea Britanie, dupa Brexit! Din pacate, anumiti cetateni din Europa vor fi deportati. Cine sunt cei care vor trebui sa-si schimbe total viata si sa paraseasca locul in care au incercat sa evolueze? Brandon Lewis, ministrul britanic de Interne, a facut primele declaratii despre situatia in cauza. Anumiti romani vor .

De ce primele cai ferate au aparut in Marea Britanie si cum erau locomotivele acum 200 de ani

Pana la aparitia cailor ferate foarte putini oameni ajunsesera la mai mult de cateva zeci de kilometri de locul natal si transportul era extrem de scump pentru aproape toata lumea. Apoi, industrializarea a dus la crearea primelor locomotive cu aburi care erau cu totul diferite de cele care aveau sa devina celebre in prima parte a secolului XX. in articol puteti afla de ce primele cai ferate au aparut in Marea Britanie, de ce Revolutia Industriala s-a intamplat acolo, dar si cum locomotivele cu abur au existat datorita unui om despre care s-a vorbit prea putin.

Marea Britanie: Un grup pro-Brexit, criticat dupa un tweet xenofob despre Angela Merkel

Grupul pro-Brexit Leave. EU a folosit pentru cancelarul german termenul injurios Kraut intr-un tweet, provocand furia parlamentarilor britanici de toate culorile politice potrivit Le Figaro, citat de Rador. Cuvantul german Kraut, care se traduce prin varza, este un termen injurios folosit in Marea Britanie pentru a califica un german.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )