Libnet.ro
UNICEF

08:45

Evolutie pe piata smartphone-urilor: Fire Phone, lansat de Amazon, afiseaza imagini 3D

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Evolutie pe piata smartphone-urilor: Fire Phone, lansat de Amazon, afiseaza imagini 3D

Retailerul american Amazon a prezentat smartphone-ul Fire Phone , cu ecran care face imaginile sa para 3D si software care recunoaste, utilizand camerele dispozitivului, atat produse comerciale, cat si arta, potrivit cotidianului Wall Street Journal. continuă pe Wall-Street Ro

Evolutie pe piata smartphone-urilor: Fire Power, lansat de Amazon, afiseaza imagini 3D

Retailerul american Amazon a prezentat smartphone-ul Fire Phone, cu ecran care face imaginile sa para 3D si software care recunoaste, utilizand camerele dispozitivului, atat produse comerciale, cat si arta, potrivit cotidianului Wall Street Journal.

Amazon a lansat smartphone-ul Fire Phone, cu ecran care face imaginile sa para 3D

Retailerul american Amazon a prezentat smartphone-ul Fire Phone, cu ecran care face imaginile sa para 3D si software care recunoaste, utilizand camerele dispozitivului, atat produse comerciale, cat si arta,.

Amazon a lansat smartphone-ul Fire Phone, cu ecran care face imaginile sa para 3D

Retailerul american Amazon a lansat smartphone-ul Fire Phone, cu ecran care face imaginile sa para 3D si software care recunoaste, utilizand camerele dispozitivului, atat produse comerciale, cat si arta,.

Amazon Fire Phone are toate sansele sa schimbe comertul. Cum arata si ce oferaprimul telefon al gigantului online

Amazon e un magazin online care nu doar vinde telefoane, dar acum le si produce. Americanii s-au aruncat in cursa telefoanelor mobile si au venit cu un gadget interesant care iti urmareste fiecare miscare. Iata ce propune Amazon prin Fire Phone.

Google si Microsoft vor include o functie de blocare a smartphone-urilor in caz de furt

Google si Microsoft vor include o functie de blocare a smartphone-urilor, in viitoarele versiuni ale sistemelor de operare. Masura a fost luata ca urmare a dovezilor ca astfel de masuri de securitate.

In caz de furt: Google si Microsoft vor include o functie de blocare a smartphone-urilor

Google si Microsoft vor include o functie de blocare a smartphone-urilor, in viitoarele versiuni ale sistemelor de operare, ca urmare a dovezilor ca astfel de masuri de securitate descurajeaza furturile, a anuntat procuratura generala din New York,.

VIDEO Amazon a lansat primul sau smartphone: Fire Phone

Gigantul american Amazon a lansat miercuri seara primul sau smartphone, un model cu ecran de 4,7 inci si interfata 3D. Smartphone-ul se va lansa in SUA pe 25 iulie cu un pret de 649 dolari la liber sau 199 dolari cu abonament pe doi ani. Ca si in cazul tabletelor, Amazon spera sa obtina grosul veniturilor din continutul pe care clientii il vor cumpara de pe magazinul online.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )