Libnet.ro
UNICEF

01:05

evoMag se asteapta la vanzari de 2 milioane euro, in perioada Black Friday

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
evoMag se asteapta la vanzari de 2 milioane euro, in perioada Black Friday

Magazinul online evoMag estimeaza, pentru editia din acest an a Black Friday, ca va inregistra intre 18. 000 si 20. 000 de comenzi finalizate, in valoare de aproximativ doua milioane de euro, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Deficitul comercial a crescut la noua luni cu 108,7 milioane euro, la 4,28 miliarde euro

Deficitul comercial a crescut in primele noua luni cu 606 milioane lei 108,7 milioane euro) decat cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, la 19,024 miliarde lei 4,284 miliarde euro), exporturile.

Deficitul comercial creste la noua luni cu 108,7 milioane euro, pana la 4,28 miliarde euro

Deficitul comercial a crescut la 9 luni cu 606 milioane lei 108,7 milioane euro), comparativ cu nivelul inregistrat in aceeasi perioada din 2013. Deficitul a ajuns astfel la 19,024 miliarde lei 4,284 miliarde euro), desi exporturile au accelerat mai.

O firma ce comercializa masini second-hand a prejudiciat bugetul cu 3 milioane euro

Directia Generala Antifrauda Fiscala DGAF) a identificat o firma din Bucuresti specializata in comertul de autoturisme la mana a doua care, in perioada 2009-2014, a cauzat bugetului de stat un prejudiciu de cca trei milioane euro 13. 274,24 lei).

MFE: 8,7 milioane euro pentru informatizarea institutiilor publice

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), anunta lansarea unui apel de proiecte pentru informatizarea institutiilor publice, cu un buget de 171 milioane lei aproximativ 8,7 milioane euro), conform unui comunicat remis azi redactiei.

MFE: 38,7 milioane euro pentru informatizarea institutiilor publice

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), anunta lansarea unui apel de proiecte pentru informatizarea institutiilor publice, cu un buget de 171 milioane lei aproximativ 38,7 milioane euro), conform unui comunicat remis azi redactiei.

Profitul consolidat al UniCredit in Romania a scazut cu 23%, la 35 milioane euro

Grupul bancar italian UniCredit a raportat un profit consolidat in Romania de 35 milioane de euro in primele noua luni, in scadere cu 22,9% comparativ cu rezultatul de 45 milioane de euro, inregistrat in perioada similara a anului trecut, potrivit raportului financiar al grupului.

Procesul in care Primaria Capitalei a fost obligata sa ii plateasca omului de afaceri Costica Constanda daune de circa 150 milioane de euro va fi rejudecat

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) au decis miercuri rejudecarea procesului in care Costica Constanda obtinuse in instanta despagubiri de circa 150 milioane euro de la Primaria Capitalei pentru ca municipalitatea nu i-a dat voie sa construiasca blocuri de cinci etaje in Satul Francez, asa cum se angajase cand a recuperat Parcul Bordei, in urma unui schimb de terenuri.

Lichiditate de aproape 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8. 873,01 lei 1. 902,36 euro).

JLL: Investitiile imobiliare au atins 809 milioane euro, in primele noua luni

Volumul investitiilor imobiliare a ajuns la 809 milioane de euro, in primele noua luni ale anului, fiind un semn clar ca tara noastra a redevenit interesanta pentru investitori, potrivit unui studiu al companiei de consultanta imobiliara JLL.

CS Dinamo si-a inaugurat bazinul olimpic de polo si natatie, care a costat zece milioane de euro

Bazinul olimpic Anatolie Grintescu a fost inaugurat luni in Parcul CS Dinamo. Constructia acestei baze sportive a durat aproximativ 6 ani si a costat in jur de 10 milioane euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )