Libnet.ro
UNICEF

08:30

evoMAG Black Friday: ce reduceri ofera magazinul la telefoane, televizoare sau smartwatch-uri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
evoMAG Black Friday: ce reduceri ofera magazinul la telefoane, televizoare sau smartwatch-uri

EvoMAG demareaza a treia runda de reduceri de Black Friday, si cea mai importanta. Campania de reduceri a inceput imediat dupa miezul noptii si va fi activa pana pe 15 noiembrie, in limita stocului disponibil, iar reducerile vor ajunge pana la 85%. continuă pe Wall-Street Ro

eMAG le-a pus pe site cat toata lumea era atenta la Black Friday: reduceri de zile mari chiar azi

EMAG e in plina pregatire a campaniei de Black Friday, dar asta nu inseamna ca pe site nu sunt reduceri. Ba chiar unele consistente, dupa cum vezi din lista de mai jos cu economii de mii de.

S-a spart conducta la eMAG fix inainte de Black Friday: reduceri surpriza chiar acum

EMAG va avea Black Friday pe 13 noiembrie, dar ca sa nu te enervezi ca nu prinzi nimic poti cumpara de acum la pret mai mic. Ce are eMAG aparte pe site e categoria de resigilate, unde gasesti.

Reduceri substantiale la telefoane si televizoare, operate de Black Friday de un furnizor de telefonie mobila

Reduceri substantiale, de pana la 76%, vor fi operate de Black Friday de unul dintre cei mai cunoscuti operatori de telefonie mobila, discounturile fiind aplicate nu doar la aparatura, ci si la unele abonamente.

Catalogul eMAG e tot ce-ti trebuie inainte de Black Friday: reduceri la 4 milioane de produse

EMAG va organiza Black Friday vineri, 13 noiembrie. Cu cateva zile inainte de aceasta data a venit cu un catalog in care se regasesc produsele la care ai reduceri mari anul acesta. Black Friday.

Black Friday la eMAG: cea mai complexa comanda si cel mai scump produs deja vandut

In primele sapte ore de Black Friday, eMAG a ajuns la cateva cifre importante. De exemplu, se plateste mai mult ca niciodata cu cardul, iar oamenii aleg des livrarea la easybox. Potrivit.

E pomana curata: catalogul eMAG de Black Friday cu reduceri de-ti sta mintea in loc

EMAG promite record de reduceri de Black Friday. Ca idee, vor fi peste 4 milioane de produse listate cu pret redus. Si unele dintre cele mai bune oferte sunt aici. inainte de Black Friday eMAG a.

Black Friday 2020 - Cele mai importante evenimente ale zilei - A crescut puternic plata cu cardul in 36 de secunde s-au vandut 1.000 de telefoane OPPO de 200 de lei bucata la eMAG

Black Friday se desfasoara anul acesta in lumea noului normal in care stam cu totii mult mai mult acasa, iar interesul peste eveniment a fost urias, dovada ca peste un milion de romani au cautat joi pe Google termenul eMAG si peste 200. 000 au cautat Altex. Vanzarile sunt mai mari decat anul trecut si platile cu cardul au crescut cu mai mult de 50%. La eMAG, Black Friday a inceput la 7. 38 si cele mai mari comenzi au depasit 30. 000 de lei. La fel ca anii trecuti, cele mai bune oferte s-au epuizat insa in sub 2-3 minute si putini sunt cei care chiar isi cumpara ceva cu reducere mare. HotNews. ro a transimis LIVE TEXT cele mai importante evenimente ale zilei de Black Friday.

Black Friday la sisteme de securitate - Atu Tech ofera reduceri de pana la 76% la 100.000 de produse

Magazinul online de sisteme de securitate da startul editiei de Black Friday din acest an pe 13 noiembrie si, timp de 72 de ore, ofera reduceri de pana la 76% la 100. 000 de produse.

Black Friday 2020 - Zece ani de istorie - De la primele incercari timide, pana la acest Black Pandemic Friday

Black Friday a ajuns acum la borna cu numarul 10 si foarte multe s-au schimbat de la prima editie cand BF a fost facut in graba si avea foarte putine produse interesante. Au ramas in urma anii in care site-urile cadeau des si cand inca avea rost sa mergi de la prima ora intr-un magazin fizic ca sa iesi apoi in brate cu un televizor sau un cuptor cu microunde. Multi oamenii nici nu vor sa auda de Vinerea Neagra, suparati fiind ca preturile cresc in lunile dinaintea evenimentului. La polul opus sunt cei care nu se mai pot opri din cumparat si isi iau tot ce prind, incantati de existenta unei reduceri. in articol puteti citi ce s-a intamplat in fiecare an de Vinerea Neagra si ce va fi diferit in acest Black Pandemic Friday.

eMAG, preturi de pomana de Black Friday: telefoane Samsung, Huawei la preturi de nimic

EMAG si-a propus sa vanda milioane de produse anul acesta de Black Friday si a pregatit reduceri substantiale. Iata ce oferte ai la telefoane Samsung, Apple si Huawei. eMAG organizeaza.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )