Libnet.ro
UNICEF

13:45

Black Friday la sisteme de securitate - Atu Tech ofera reduceri de pana la 76% la 100.000 de produse

Adevărul Adevărul,
Black Friday la sisteme de securitate - Atu Tech ofera reduceri de pana la 76% la 100.000 de produse

Magazinul online de sisteme de securitate da startul editiei de Black Friday din acest an pe 13 noiembrie si, timp de 72 de ore, ofera reduceri de pana la 76% la 100. 000 de produse. continuă pe Adevărul

Black Friday. Cum te feresti de falsele reduceri si la ce e bine sa fii atent inainte de a cumpara ceva

La fel ca baseballul, Black Friday isi are originea in America. Termenul a fost folosit initial in Philadelphia. Ideea a plecat de la aglomeratiile produse in a doua zi de dupa Ziua Recunostintei, cand americanii ieseau la cumparaturi. Black Friday, importata din America Astazi, este ferm stabilit in SUA ca a doua zi dupa Ziua .

BLACK FRIDAY la LIBREX: transport gratuit si reduceri ca-n povesti, de pana la 95% la carti!

Cititori relaxati, patimasi si experti, sunteti gata pentru cea mai frumoasa zi a anului?.

LIVEBLOG Black Friday 2020 - Ne pregatim de vineri 13, ziua cu cele mai multe reduceri din an

Black Friday este cel mai important eveniment de vanzari din an si in 2020 are loc pe 13 noiembrie in Romania, desi multe magazine au furat deja startul. Aici vom reuni in cursul zilei de maine cele mai importante reduceri si noutati.

Reduceri substantiale la telefoane si televizoare, operate de Black Friday de un furnizor de telefonie mobila

Reduceri substantiale, de pana la 76%, vor fi operate de Black Friday de unul dintre cei mai cunoscuti operatori de telefonie mobila, discounturile fiind aplicate nu doar la aparatura, ci si la unele abonamente.

Black Friday la PC Garage: reduceri la peste 35.000 de componente si un sistem construit special pentru eveniment

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, anunta startul campaniei Black Friday de Gaming pe data de 13 noiembrie.

Black Friday la eMAG: Care sunt primele produse care se vor afla la reducere

EMAG anunta primele produse din oferta Black Friday cu numarul 10, care va incepe maine. Anul acesta, clientii eMAG vor fi intampinati cu o oferta care cuprinde 4 milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale in valoare de 300 de milioane de lei.

Oferta de Black Friday la telefoane OPPO

OPPO sarbatoreste primul Black Friday local cu oferte speciale la cele mai populare telefoane ale sale. Astfel, printre modelele care se vor bucura de reduceri se numara flagship-ul Find X2, modelele din seria Reno Reno3 Pro si Reno4 Lite), precum si modelele din seria A A12, A31 si A72).

Ce vinde eMAG de Black Friday. A 10-a editie, sarbatorita cu teste PCR la reducere si echipamente medicale

A 10-a editie de Black Friday la eMAG vine cu o multime de premiere, un total de 4 milioane de produse avand reduceri totale estimate la 300 de milioane de lei.

Black Friday incepe maine seara pe Vivre.ro, cu zeci de mii de produse la reducere

Black Fridayte asteapta pe Vivre. ro cu reduceri impresionante, la zeci de mii de produse. Alege-ti preferatele si pregateste-te sa te bucuri de cele mai bune preturi din intregul an,incepand de miercuri, 11 noiembrie.

Ce reduceri au loc, de fapt, de Black Friday. Specialistii atrag atentia asupra acestui detaliu

Mai este putin timp si Black Friday va incepe in Romania. Invitata in cadrul emisiunii ILikeIT, Doina Ionescu, specialist e-commerce, a facut o analiza de context a fenomenului de la noi in pandemia de coronavirus. Ce reduceri sunt la noi de Black Friday La emisiunea ILikeIT, specialistul e-commerce, Doina Ionescu a abordat fenomenul reducerilor de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )