Libnet.ro
UNICEF

01:05

Evreii il iubesc pe cel mai mare compozitor roman: Enescu 135, aniversare la Ierusalim si Tel Aviv

Adevărul Adevărul,
Evreii il iubesc pe cel mai mare compozitor roman: Enescu 135, aniversare la Ierusalim si Tel Aviv

Institutul Cultural Roman de la Tel Aviv, in colaborare cu Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, Academia de Muzica si Dans din Ierusalim si Conservatorul Israelian de Muzica din Tel Aviv, organizeaza in perioada 4-8 decembrie 2016 o serie de conferinte muzicale, master classes si concerte de muzica de camera. Din Romania, vor participa Ansamblul Profil, compozitorul Dan Dediu si muzicologul Valentina Sandu-Dediu. continuă pe Adevărul

Medlife lanseaza cel mai mare IPO privat din istoria bursei romanesti

MedLife M), operator roman de servicii medicale, a lansat marti cea mai mare oferta publica de vanzare de actiuni IPO) facuta vreodata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) de o companie privata. Valoarea totala ar putea ajunge la 309 mil. lei, in.

Gala Fotbalului Romanesc 2016: Denis Alibec, cel mai bun fotbalist roman - Marius Sumudica, desemnat antrenorul anului

Denis Alibec, atacantul echipei Astra Giurgiu, a fost desemnat jucatorul anului 2016 in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, eveniment care a avut loc, sambata seara, la Ambasad'Or Events din Otopeni. In cadrul aceleiasi gale, Marius Sumudica, tehnician care a castigat titlul cu Astra in sezonul trecut, a fost declarat antrenorul anului, scrie Agerpres.

Elevii de la o scoala din mediul rural din Vrancea au vizitat cel mai mare aeroport al tarii. Ei au urcat la bordul unei aeronave

Copiii din comuna Pufesti au vizitat la sfarsitul saptamanii trecute cel mai important aeroport al Romaniei, Henri Coanda din Bucuresti.

Caciuli cochete si exclusiviste, din blana de caracul, la cel mai mare targ din Romania cu o vechime de aproape 300 de ani

Devenit deja o traditie veche de aproape 300 de ani, targul de caciuli de la Blaj a adunat si anul acesta zeci de modele, care mai de care mai cochete, din blana sau postav.

Caciuli cochete si exclusiviste, din blana de caracul, la cel mai mare targ din tara cu o vechime de aproape 300 de ani

Devenit deja o traditie veche de aproape 300 de ani, targul de caciuli de la Blaj a adunat si anul acesta zeci de modele, care mai de care mai cochete, din blana sau postav.

Povestea romanului care a intrat in afaceri cu 30 de lei. Azi conduce cel mai mare brand de caricaturi din Romania

Ioan De Moisa a coagulat o echipa de 10 caricaturisti care participa la sute de evenimente anual. inainte de a cunoaste succesul in afaceri, Moisa a muncit in ture de noapte pentru a se intretine la facultate.

Dauntless este cel mai nou joc free-to-play de la creatorii LoL

Dauntless este o noua experienta co-op multiplayer free-to-play ce va fi lansata in 2017 de catre Phoenix Labs, un studio format din persoane care in trecut au lucrat la League of Legends. Cu toate ca sunt cateva studiouri importante la nivel global care genereaza cea mai mare parte a profitului din industria jocurilor video, exista [].

Victor Ponta: ESTE CEL MAI FRUMOS MOMENT din CAMPANIA ELECTORALA! (VIDEO)

Victor Ponta a publicat pe Facebook un clip si a vorbit despre cel mai frumos moment din campania electorala. Mai multi copii din localitatea Maieru au cantat un colind, in acel loc fiind prezenti si.

Studiu: securitatea cibernetica e cea mai mare provocare pentru IT in Romania

Cea mai mare provocare, in proportie de 66%, pentru departamentele IT ale companiilor in urmatorii trei ani o reprezinta securitatea cibernetica.

A fost descoperit cel mai mic asteroid de pana acum

Astronomii au reusit sa observe cel mai mic asteroid identificat pana acum, reusind sa inteleaga si detalii despre compozitia acestuia. Cel mai mic asteroid descoperit pana acum are un diametru de doar 2 metri. Acesta a fost denumit 2015 TC25 si, in mod surprinzator, este si unul dintre cei mai stralucitori asteroizi descoperiti in apropierea [].

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2166 seconds )