Libnet.ro
UNICEF

01:05

Examenul de admitere la facultate ar putea deveni din nou obligatoriu. Andronescu: Avem sprijinul PSD

Antena3 Antena3,
Examenul de admitere la facultate ar putea deveni din nou obligatoriu. Andronescu: Avem sprijinul PSD

Examenul de admitere la facultate ar putea deveni din nou obligatoriu de anul viitor, sustine Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educatiei. Aceasta a declarat pentru Gandul ca exista sprijinul conducerii PSD. continuă pe Antena3

ADMITERE FACULTATE 2013 .VIDEO incepe admiterea la Universitatea din Pitesti

Admitere Facultate 2013 / inscrierile la Universitatea din Pitesti incep de vineri,12 iulie. Absolventii de liceu care au trecut cu bine de examenul de Bacalaureat se pot inscrie, incepand de maine, la studiile de licenta ale celor 11 facultati din cadrul Universitatii.

ADMITERE FACULTATE 2013/UBB Cluj, cea mai mare universitate din tara, are cele mai multe locuri la admitere: circa 15.000 de locuri doar la licenta VIDEO

Admitere facultate 2013. UBB Cluj a anuntat azi, 11 iulie, ca de saptamana viitoare incep inscrierile la facultati. Rectorul UBB, Ioan-Aurel Pop, a anuntat ca in anul universitar 2013-2014 sunt 4. 891 de locuri bugetate si 9. 414 de locuri in regim de taxa la licenta. Pentru master sunt circa 9. 200 de locuri. Deci, per total, licenta plus master, UBB are aproximativ 24. 000 de locuri de admitere.

ADMITERE FACULTATE 2013. Admitere pe baza de dosar la UPG Ploiesti, aceleasi taxe ca si anul trecut

Admitere Facultate 2013 / inscrierile la Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti au inceput pe 10 iulie si se vor termina pe 16 iulie, urmand ca primele liste cu rezultate sa fie afisate pe 17 iulie. Si in acest an, admiterea se face pe baza de dosar, iar taxa de scolarizare a ramas in acelasi cuantum ca anul trecut.

ADMITERE FACULTATE 2013 Peste 1.600 de locuri disponibile pentru viitorii studenti la Centrul Universitar Nord din Baia Mare

Admitere Facultate 2013 incepand cu data de 15 iulie si pana in data de 20 iulie absolventii care doresc sa se isi continue studiile in cadrul Universitatii Tehnice Cluj Napoca- Centrul Universitar Nord din Baia Mare sunt asteptati sa isi depuna dosarele. in perioada 21-23 iulie vor fi sustinute probele de specialitate din cadrul fiecarei sectii, urmand ca dupa data de 23 iulie sa se afiseze rezultatele.

ADMITERE FACULTATE 2013. UPG Ploiesti a prelungit perioada de inscrieri

Admitere Facultate 2013 / inscrierile la Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti au inceput pe 10 iulie si au fost prelungite pana pe 17 iulie, in loc de termenul limita fixat initial, 16 iulie.

ADMITERE FACULTATE 2013 Aproape 1.600 de locuri la Universitatea din Alba Iulia

Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia incepe luni, 15 iulie 2013, operatiunea admitere facultate 2013. Criteriul principal de selectie va fi si in acest an media de la bacalaureat.

ADMITERE FACULTATE 2013 Prima zi de inscriere la Universitatea din Bucuresti

Admitere Facultate 2013 / inscrierile la Universitatea din Bucuresti au inceput miercuri, 10 iulie si se vor termina pe 18 iulie, urmand ca examenele de admitere sa fie sustinute in perioada 19-25 iulie, iar rezultatele sa se afiseze pe 27 iulie.

Zhao lanseaza noul single Din nou feat. Silviu Pasca

Zhao lanseaza single-ul Din nou feat. Silviu Pasca, produs impreuna cu Serban Cazan de la HaHaHa Production. Dupa single-ul de debut Bani din cer feat. Adda si colaborarea de succes cu Maximilian si Spike la piesa Domnisoare, Zhao revine cu al doilea single, intitulat Din nou. Serban Cazan de la HaHaHa Production a produs instrumentalul .

In curand vom vedea din nou telefoane Panasonic in magazine

Dupa mai multe tentative nereusite de a-si face simtita prezenta pe piata internationala de smartphone-uri, cei de la Panasonic incearca din nou. Este imposibil ca cineva sa pronunte numele de Panasonic si primul lucru la care va ganditi sa fie telefoanele inteligente. Cred mai degraba va ganditi la baterii sau plasme, eventual laptopuri. Intamplarea face ca aceasta companie japoneza produce de foarte mult timp si smartphone-uri, doar ca respectivele produse se comercializeaza aproape exclusiv pe teritoriul tarii mama. Dotate cu .

Capitanul navei Costa Concordia, din nou in fata justitiei

Capitanulpachebotului Costa Concordia, care a a naufragiat la 13 ianuarie 2012 in apropierea insulei italiene Giglio, se va afla marti din nou in fata justitiei. Capitanul FrancescoSchettino, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )