Libnet.ro
UNICEF

23:15

Examenul de titularizare 2020. Cand se afiseaza rezultatele: doar aici mai e posibil asa ceva

Playtech Playtech,
Examenul de titularizare 2020. Cand se afiseaza rezultatele: doar aici mai e posibil asa ceva

Detalii despre examenul de titularizare 2020. Iata toate informatiile de care ai nevoie! Examen de titularizare 2020. Detalii Proba scrisa pentru examenul de titularizare s-a desfasurat azi, 29 iulie. La concurs au fost puse posturi ale cadrelor didactice declarate vacante. Accesul candidatilor in sali a fost permis in intervalul orar cuprins intre 07:15-08:15. in judetul . continuă pe Playtech

Titularizare 2020. Cand vor fi afisate rezultatele

Incepe examenul de titularizare 2020. Potrivit Ministerului Educatiei, peste 6. 700 de candidati sunt asteptati sa sustina proba scrisa a examenului national de definitivare in invatamant care va avea loc.

Titularizare 2020. Ce subiecte au avut de rezolvat profesorii la examenul din acest an

Proba scrisa din cadrul concursului de titularizare 2020 se desfasoara miercuri, in conditii stricte de respectare a masurilor igienico-sanitare. Ministerul Educatiei va face publice de indata subiectele pe.

Titularizare 2020. Cati candidati s-au inscris la examenul de titularizare si care sunt conditiile de desfasurare

Concurenta mare la Examenul de titularizare din acest an. Peste 6. 700 de profesori vor desfasura examenul, in speranta ca vor reusi sa se angajeze intr-o scoala pe o perioada nedeterminata. Concursul pe.

Titularizare 2020. Reguli stricte la examenul de titularizare a profesorilor, din cauza coronavirusului

Peste 30. 000 de candidati s-au inscris la examenul de titularizare din acest an, programat azi si care consta intr-o proba scrisa programata pe durata a patru ore.

Titularizare 2020. Miercuri are loc proba scrisa pentru ocuparea posturilor din invatamantul preuniversitar

Miercuri, 29 iulie, va avea loc proba scrisa din cadrul concursului national de ocupare a posturilor didacticecatedrelor din unitatile de invatamant preuniversitar, sesiunea 2020.

Peste 30.000 de candidati sustin miercuri examenul de titularizare in invatamant

Peste 30. 000 de absolventi s-au inscris la examenul de titularizare din acest an, programat miercuri si care consta intr-o proba scrisa programata pe durata a patru ore. Pentru a evita raspandirea SARS-COV-2, Ministerul Educatiei a impus aplicarea acelorasi reguli de protectie ca si in cazul examenelor nationale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )