Libnet.ro
UNICEF

19:00

Exatlon, eliminare soc: Giani Kirita a parasit competitia

B1 B1,
Exatlon, eliminare soc: Giani Kirita a parasit competitia

Giani Kirita a fost eliminat de la Exatlon in editia din 2 mai. Fostul fotbalist a primit cele mai putine voturi din partea publicului si se va intoarce in Romania, informeaza kanald. ro. Anuntul ca drumul. continuă pe B1

EXATLON: Giani Kirita trece prin CLIPE GRELE! Apel DISPERAT: Am zis ca imi explodeaza inima

Momente emotionante la Exatlon! Mama lui Giani Kirita a reactionat dupa nominalizarea fiului ei,alaturi de Catalin Cazacu si Valentin Bus. E baiatul meu si mi-a venit sa plang si m-am abtinut si ma.

Giani Kirita risca sa fie eliminat de la Exatlon, pentru prima data in 4 luni: Corpul asta e uzat. Resimt din plin accidentarile si mi-e greu

Giani Kirita risca sa paraseasca Exatlon dupa ce a fost nominalizat pentru prima data pentru eliminare, la patru luni de la startul reality show-ului de la Kanal D. Fostul fotbalist a declarat ca nu este suparat, ba chiar a recunoscut ca ii este din ce in ce mai greu sa faca fata competitiei din cauza numeroaselor accidentari.

Giani Kirita, eliminat de la Exatlon!? Decizie fara precedent a romanilor!

Geani Kirita risca sa plece din competitia Exatlon, dupa ce a fost nominalizat in editia de marti a emisiunii. Decizia se va afla miercuri seara. Este pentru prima data cand fostul fotbalist se afla in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2249 seconds )