Libnet.ro
UNICEF

22:15

Exces de putere: Traian Basescu, 187 de ani de puscarie

Antena3 Antena3,
Exces de putere: Traian Basescu, 187 de ani de puscarie

Basescu nu mai este presedinte, deci nu mai are nici imunitate. Asta inseamna printre altele ca are multe explicatii de dat in fata procurorilor deoarece il asteapta mai multe dosare, suspendate in perioada. continuă pe Antena3

Victimele lui Traian Basescu, 12 ani de suferinta. Marturia femeii care l-a infundat pe fostul presedinte al Romaniei

Traian Basescu este urmarit penal intr-un nou dosar, pentru abuz in serviciu contra persoanei, la cererea Parchetului General. Dosarul este format in urma plangerii Ioanei Preda impotriva fostului presedinte.

Traian Basescu: Nu am nicio retinere sa spun Mai dati-i un mandat lui Kovesi. Ii reprosez recurgerea la arestari

Traian Basescu a venit luni, 4 mai, la Adevarul Live, pentru o discutie sincera despre cei 10 ani in fruntea statului. Fostul presedinte al Romaniei a explicat deciziile controversate pe care a trebuit sa le ia de-a lungul celor doua mandate la.

Ion Cristoiu, despre marele examen al lui Traian Basescu: A renuntat fostul presedinte la cruciada impotriva abuzurilor din Justitie, acum ca Udrea a fost eliberata?

Surse din institutiile statului au vorbit de mai multe ori in ultimii zece ani despre o relatie speciala intre Traian Basescu si Elena Udrea si ca lupta fostului presedinte impotriva abuzurilor din justitie.

Lovitura SOC pentru Traian Basescu: Se redeschide dosarul spalarii de bani

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani. Cauza priveste tranzactiile imobiliare cu omul de afaceri Costel Casuneanu. Basescu nu mai este.

Traian Basescu: Romania va pierde 7 miliarde de euro din fondurile UE daca presedintele Iohannis si Executivul nu se aduna pentru a salva ce se mai poate salva

Fostul presedinte Traian Basescu, intr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, face un mic rezumat al ultimelor zile si subliniaza faptul ca la sfarsitul acestui an Romania va pierde 7 miliarde de euro din fondurile .

Ion Cristoiu: Interviul dat ieri dovedeste posibilitatea ca, la un moment dat, Traian Basescu sa nu mai recunoasca nici ca a cunoscut-o pe Elena Udrea

Fostul presedinte Traian Basescu a aratat de doua ori in cadrul interviului de ieri ca este dispus ca, la un moment dat, sa se delimiteze total de Elena Udrea. Cel putin asa sustine jurnalistul Ion Cristoiu pe.

RA-APPS va incepe procedura de negociere pentru vanzarea vilei 11 din Snagov propusa ca resedinta fostului presedinte Traian Basescu

Vila propusa fostului sef al statului, Traian Basescu, nu a fost vanduta nici la a treia incercare, astlfe ca se va incepe procedura de negociere. Regia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS) nu a primit.

Traian Basescu: Pledoaria mea este pentru judecatorul independent. Sunt impotriva arestarilor preventive atunci cand nu este cazul (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut joi in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV o serie de precizari cu privire la mesajul postat pe Facebook cu privire la modificarea Codului penal. Din.

Traian Basescu: Justitia romaneasca este supusa presiunilor politice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, in cadrul unei emisiuni televizate, de la B1 TV, ca politica penala nu este facuta de parchete si SRI, ci de guverne si parlamente. Astfel, fostul sef al statului a subliniat ca in justitia romaneasca se afla sub presiuni politice.

Elena Udrea, eliberata dupa 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Basescu, in arest la domiciliu

Elena Udrea a fost eliberata dupa 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Basescu a reusit sa obtina arestul la domiciliu, dupa 10 zile petrecute la Penitenciarul Targsor si alte 62 in arestul central. Imed.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )