Libnet.ro
UNICEF

09:45

Excluderi in PNL dupa ce doi consilieri liberali au votat cu Firea

Adevărul Adevărul,
Excluderi in PNL dupa ce doi consilieri liberali au votat cu Firea

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat, vineri, bugetul pentru anul 2020, proiectul fiind votat si de doi consilieri PNL, desi formatiunea a anuntat ca nu sustine proiectul propus de Gabriela Firea. Liderul PNL Bucuresti,Violeta Alexandru, a anuntat ca se va reuni Biroul Politic si va propune excluderea celor doi. continuă pe Adevărul

Excluderi in PNL dupa ce doi liberali au tradat partidul

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat, vineri, bugetul pentru anul 2020, proiectul fiind votat si de doi consilieri PNL, desi formatiunea a anuntat ca nu sustine proiectul propus de Gabriela Firea.

Bugetul Capitalei, adoptat cu voturile a doi consilieri PNL

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat, vineri, bugetul pentru anul 2020, proiectul fiind votat si de doi consilieri PNL, desi formatiunea a anuntat ca nu sustine proiectul propus de Gabriela Firea. Liderul PNL Bucuresti,Violeta Alexandru, a anuntat ca se va reuni Biroul Politic si va propune excluderea consilierilor Hazem Kansou si Cristian Olteanu. Violeta Alexandru a transmis: Oricine face la Bucuresti intelegeri cu PSD este poftit sa mearga la PSD sau la sateliti.

Impact.ro: Ea este doctorita care l-a denuntat pe medicul Mircea Beuran. De ce a facut asta dupa doi ani. Informatii incendiare

Medicul Mircea Beuran a fost adus in cursul zilei de vineri in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva de 30 de zile. Chirurgul a dat socoteala autoritatilor dupa ce numele sau a aparut intr-un dosar de luare de mita. Cine este doctorita care l-a denuntat si ce legatura stransa avusesera .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )