Libnet.ro
UNICEF

23:45

EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca, sosia Vioricai Dancila, despre intalnirea premierului roman cu cel moldovean: Doamna Maia Sandu este destul de inteligenta, mereu a vorbit liber, fara texte scrise pe foaie (VIDEO)

B1 B1,
EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca, sosia Vioricai Dancila, despre intalnirea premierului roman cu cel moldovean: Doamna Maia Sandu este destul de inteligenta, mereu a vorbit liber, fara texte scrise pe foaie (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Actrita Irena Boclinca, devenita celebra dupa ce a parodiat-o pe Viorica Dancila, a facut marti o paralela intre Premierul Romaniei si Premierul Republcii Moldova, Maia Sandu, in. continuă pe B1

EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca, despre cum a luat nastere personajul Viorica Dancila: imi este foarte greu sa vorbesc ca doamna, deoarece trebuie sa ma gandesc sa gresesc (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Irena Boclinca, cunoscuta publicului ca sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro, in care a povestit cum i-a venit ideea de a o parodia pe Premierul.

Ce mai cauta romanii la nunti: Show-uri cu Viorica Dancila! Actrita Irena Boclinca, sosia premierului, face dezvaluiri in premiera! (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Actrita Irena Boclinca a devenit celebra dupa ce a parodiat-o pe Viorica Dancila in cadrul show-ului iUmor de la Antena 1, show pe care l-a si castigat. Actrita originara din Chisinau.

EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca o imita din nou pe Viorica Dancila in studioul B1.RO: O ducem foarte bine, sunt tot mai multi pacienti in spitale, ceea ce inseamna ca oamenii se consulta (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Irena Boclinca, cunoscuta drept sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro. Cu acest prilej actrita, originara din Chisinau, a intrat din nou in.

Actrita Irena Boclinca, despre injuraturile din stand up comedy: E generatia care vine si e crescuta un pic altfel. Mie nu-mi place, nu as da bani ca sa vad asta (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Sosia premierului Viorica Dancila, actrita Irena Boclinca, a marturisit ca nu este de acord cu noul stil de comedie promovat in ziua de azi, unul bazat pe injuraturi. E generatia care.

Actrita Irena Boclinca: Sunt actori angajati in teatru care nu fac nimic si nici nu joaca si au si pensie (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Actrita Irena Boclinca, cea care a parodiat-o, in show-urile sale, pe premierul Viorica Dancila, castigand astfel emisiunea iUmor, a povestit pentru B1. ro care este conditia actorului roman.

Ce job a reusit sa obtina fiul Vioricai Dancila. Pentru el special, se modifica organigrama

Fiul premierului Viorica Dancila a ajuns sa fie consilierul presedintelui Curtii de Conturi. Organigrama va fi modificata strict pentru ca acesta sa primeasca titulatura de secretar general adjunct. Unde lucreaza acum fiul Vioricai Dancila? Viorica Dancila are un nou motiv de bucurie. Dupa ce a aflat recent ca va ocupa postul de lider al Partidului .

Mesajul Vioricai Dancila inainte de Congres: Voi fi un om echilibrat si in acelasi timp un om ferm. A refuzat sa spuna daca Dragnea o teroriza

Premierul Viorica Dancila a ajuns la Sala Palatului cu o ora inainte de inceperea Congresului PSD. Cred ca e importanta echipa care va conduce acest partid. E nevoie ca deciziile sa nu fie luate in grupuri restranse, in fonduri statutare si prin decizii de partid, a afirmat premierul, aluzie la Liviu Dragnea. Viroica Dancila a refuzat sa comenteze daca a fost terorizata de fostul lider PSD, asa cum spunea Marian Oprisan.

Disputa in PSD. Plesoianu ii raspunde Vioricai Dancila: Mult prea rafinata intelectual, doamna. Sunteti... remarcabila

Deputatul PSD Liviu Plesoianu ii raspunde premierului Viorica Dancila, care l-a atentionat pe acesta din urma ca si ea l-ar putea acuza pe Plesoianu de discurs antieuropean si antiamerican si afirma ca presedinta PSD este mult prea rafinata intelectual. Deputatul a mai adaugat ca nici criticii lui obisnuiti nu l-au acuzat de o asemenea gogomanie.

Plesoianu, atac la adresa Vioricai Dancila: ,,Mult prea rafinata intelectual doamna

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a reactionat dur dupa ce premierul Viorica Dancila a spus ca-l putea.

Primul scandal in partid dupa alegerea Vioricai Dancila. Explicatiile lui Mihai Fifor - VIDEO

Premierul Viorica Dancila a fost aleasa, sambata, presedinte al PSD, Eugen Teodorovici - presedinte executiv si Mihai Fifor - secretar general. La scurt timp, a aparut si primul scandal in partid. Marian.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )