Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plesoianu, atac la adresa Vioricai Dancila: ,,Mult prea rafinata intelectual doamna

România Liberă România Liberă,
Plesoianu, atac la adresa Vioricai Dancila: ,,Mult prea rafinata intelectual doamna

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a reactionat dur dupa ce premierul Viorica Dancila a spus ca-l putea. continuă pe România Liberă

Liviu Plesoianu, replica pentru Viorica Dancila: Mult prea rafinata intelectual

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, ii da replica Vioricai Dancila, cea care a spus ca-l putea critica pe acesta pentru discursul antieuropean de la Congresul PSD. Plesoianu ii explica ca n-a avut un astfel de.

Disputa in PSD. Plesoianu ii raspunde Vioricai Dancila: Mult prea rafinata intelectual, doamna. Sunteti... remarcabila

Deputatul PSD Liviu Plesoianu ii raspunde premierului Viorica Dancila, care l-a atentionat pe acesta din urma ca si ea l-ar putea acuza pe Plesoianu de discurs antieuropean si antiamerican si afirma ca presedinta PSD este mult prea rafinata intelectual. Deputatul a mai adaugat ca nici criticii lui obisnuiti nu l-au acuzat de o asemenea gogomanie.

Liviu Plesoianu o ironizeaza pe Viorica Dancila: Mult prea rafinata intelectual. Se pare ca nu orice om ii e frica sa se faca de ras..

Liviu Plesoianu o ironizeaza pe Viorica Dancila dupa ce l-a acuzat de discurs antieuropean. Deputatul PSD spune ca nici cei mai vehementi critici ai sai nu au putut spune o asemenea gogominie, ci doar noua.

Liviu Plesoianu o ironizeaza pe Dancila dupa ce l-a acuzat de discurs antieuropean: Sunteti... remarcabila Nu orice om ii e frica sa se faca de ras...

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a scris luni pe Facebook, dupa declaratia Vioricai Dancila potrivit careia ar putea fi criticat pentru discurs antieuropean si antiamerican, ca presedinta PSD este mult prea rafinata intelectual. Potrivit lui Plesoianu, nici macar cei care il critica de regula nu au spus o asemenea gogomanie, pentru ca s-ar fi plasat in categoria iremediabil penibili.

Liviu Plesoianu, acuzatii la adresa Vioricai Dancila inainte de Congres: Partidul si-a pierdut independenta, este dependent de tot felul de sfetnici pe care ii are doamna Dancila, unii oficiali, altii neoficiali

Deputatul PSD Liviu Plesoianu lanseaza acuzatii grave chiar inainte de Congresul PSD. Candidat la functia de presedinte al partidului, Plesoianu a sustint, la sosirea la Sala Palatului, ca Viorica Dancila a pr.

Ce job a reusit sa obtina fiul Vioricai Dancila. Pentru el special, se modifica organigrama

Fiul premierului Viorica Dancila a ajuns sa fie consilierul presedintelui Curtii de Conturi. Organigrama va fi modificata strict pentru ca acesta sa primeasca titulatura de secretar general adjunct. Unde lucreaza acum fiul Vioricai Dancila? Viorica Dancila are un nou motiv de bucurie. Dupa ce a aflat recent ca va ocupa postul de lider al Partidului .

Mesajul Vioricai Dancila inainte de Congres: Voi fi un om echilibrat si in acelasi timp un om ferm. A refuzat sa spuna daca Dragnea o teroriza

Premierul Viorica Dancila a ajuns la Sala Palatului cu o ora inainte de inceperea Congresului PSD. Cred ca e importanta echipa care va conduce acest partid. E nevoie ca deciziile sa nu fie luate in grupuri restranse, in fonduri statutare si prin decizii de partid, a afirmat premierul, aluzie la Liviu Dragnea. Viroica Dancila a refuzat sa comenteze daca a fost terorizata de fostul lider PSD, asa cum spunea Marian Oprisan.

Primul scandal in partid dupa alegerea Vioricai Dancila. Explicatiile lui Mihai Fifor - VIDEO

Premierul Viorica Dancila a fost aleasa, sambata, presedinte al PSD, Eugen Teodorovici - presedinte executiv si Mihai Fifor - secretar general. La scurt timp, a aparut si primul scandal in partid. Marian.

Ironii la adresa premierului Dancila dupa ce a felicitat tinerii pentru meci: Ce facusi, Veiorico, uitasi sa-ti asumi victoria La lavabila, e obligatorie amorsa?

Viorica Dancila a atras un val de ironii dupa felicitarile transmise jucatorilor din nationala de tineret, dupa meciul de joi cu Germania. Felicitari tinerilor nostri pentru prestatia din aceasta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )