Libnet.ro
UNICEF

21:30

EXCLUSIV Andreea Balan inca produce bani pentru tatal ei. Cate mii de lei incaseaza Sandel, lunar

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Andreea Balan inca produce bani pentru tatal ei. Cate mii de lei incaseaza Sandel, lunar

Andreea Balan 36 de ani) si Andreea Antonescu 38 de ani) s-au reunit, anul trecut, sub palaria de succes Andre, avand in repertoriu si hit-urile vechi, de peste 20 de ani, precum Lasa-ma, papa, la mare!, Prima iubire! si Mosule, ce tanar esti!, reorchestrate intr-o varianta moderna. Contactat de reporterii Playtech. ro, Sandel Balan, compozitorul . continuă pe Playtech

Detaliul uimitor observat de fani la George Burcea si Andreea Balan, la aproape 1 an de la despartire

Desi public, cei doi soti se declara separati si cu vietile refacute, avand deja si alti parteneri de luni bune, in tacere insa, Andreea Balan si George Burcea par ca inca isi vorbesc prin gesturi ce exprima totul. Detaliul uimitor observat de fani la George Burcea si Andreea Balan Ei au fost surprinsi in timp .

Bianca Dragusanu si Andreea Balan, desfiintate de cine nu se asteptau. Ce mesaj socant au primit

Oana Zavoranu revine in forta, dupa ce, recent, critica alte vedete din showbiz-ul romanesc. Se pare ca bruneta a lansat o campanie dura impotriva celor care se autotintuleaza influenceri. Noile sale victime sunt Bianca Dragusanu si Andreea Balan. Bianca Dragusanu si Andreea Balan in colimatorul Oanei Zavoranu Daca pana acum victimele criticilor brunetei Oana Zavoranu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )