Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noua Zeelanda amana alegerile parlamentare din cauza pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noua Zeelanda amana alegerile parlamentare din cauza pandemiei

Alegerile parlamentare din Noua Zeelanda, programate in 19 septembrie, au fost amanate pentru data de 17 octombrie ca urmare a reaparitiei cazurilor de COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Fosta vedeta de la Antena 1, lovitura devastatoare. Faliment intr-o afacere, din cauza pandemiei

Criza cauzata de pandemia de coronavirus a afectat-o forte tare pe fosta stirista de la Antena 1. Deoarece afacerea sa nu mai aducea profit, iar pierderile au fost semnificative. Astfel, Crina Abrudan, caci despre ea este vorba, nu a avut incotro si a pus lacatul pe usa. Crina Abrudan, fosta vedeta de la Antena 1, .

Alegerile parlamentare din Noua Zeelanda, amanate cu o luna din cauza reaparitiei cazurilor de COVID-19

Alegerile parlamentare din Noua Zeelanda, programate in 19 septembrie, au fost amanate pentru data de 17 octombrie ca urmare a reaparitiei cazurilor de COVID-19.

Sondaj: Un sfert dintre tinerii americani s-au gandit la sinucidere din cauza pandemiei Covid-19

Un raport al Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din SUA arata ca pandemia a avut un impact major asupra sanatatii mintale a generatiilor tinere. Un sondaj realizat cu peste 5. 000 de tineri arata ca un sfert dintre acestia s-au gandit la sinucidere in luna iunie, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, la manifestatiile de Ziua Marinei, la Constanta. Ceremoniile au loc la scara mai restransa din cauza pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, sambata, la manifestatiile de Ziua Marinei de la Constanta. Ceremoniile se vor desfasura fara spectactori din cauza masurilor luate pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus si vor avea loc in portul militar, in acvatoriul Portului Constanta si in rada exterioara a acestuia.

Filipine: Somajul a urcat la 45,5% din cauza pandemiei

Aproape jumatate dintre adultii filipinezi, circa 27,3 milioane, sunt someri ca urmare a gravei crize economice declansate de pandemia de coronavirus, potrivit unui sondaj realizat de compania Social Weather Stations SWS), informeaza luni EFE, preluata de Agerpres.

Filipine: Aproape jumatate dintre adulti au ramas fara locuri de munca din cauza pandemiei

Aproape jumatate dintre adultii filipinezi, circa 27,3 milioane, sunt someri ca urmare a gravei crize economice declansate de pandemia de coronavirus.

Coronavirus. Alegerile din Noua Zeelanda au fost amanate cu patru saptamani din cauza crizei epidemice

Alegerile nationale din Noua Zeelanda au fost amanate cu o luna in contextul crizei sanitare declansate de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, au informat reprezentanti ai guvernului, potrivit.

Proiect: Zile libere si bani pentru parinti daca scoala se inchide din cauza pandemiei

Executivul a discutat in sedinta de vineri, 14 august, un proiect de Ordonanta de Urgenta privind acordarea unor zile libere parintilor pentru supravegherea copiilor, in situatia limitarii sau suspendarii activitatilor didactice care presupun prezenta fata in fata in unitatile de invatamant si in unitatile de educatie anteprescolara ca urmare a raspandirii coronavirusului SARS-COV-2. Documentul a ramas in analiza.

Limitarea deplasarii din timpul pandemiei a dat lumii cea mai puternica lectie cand vine vorba de clima

Scaderea fara precedent a emisiilor de gaze cu efect de sera cauzate de carantina din timpul pandemiei nu va face nimic pentru a incetini schimbarile climatice fara o eliminare a.

Vedetele care candideaza la primarie. Alegerile locale din 2020 au nume grele pe lista candidatilor

Ce nume grele sunt pe listele alegerilor locale din 2020? Cateva din persoanele din showbiz si-au incercat si ele norocul. Care sunt sansele lor? Alegeri locale 2020: Ce vedete candideaza la primarie? Potop de vedete pe listele de la alegerile locale din 2020! Din ce in ce mai multe personaje cunoscute lumii intregi au parasit .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )