Libnet.ro
UNICEF

08:30

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre data alegerilor parlamentare, dupa decizia CCR: Daca presedintele retrimite Legea in Parlament, 6 decembrie este la usa, deci nu mai este timp pentru o alta data. Daca o promulga, Parlamentul stabileste prin lege ziua

B1 B1,
EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre data alegerilor parlamentare, dupa decizia CCR: Daca presedintele retrimite Legea in Parlament, 6 decembrie este la usa, deci nu mai este timp pentru o alta data. Daca o promulga, Parlamentul stabileste prin lege ziua

EXCLUSIV Fostul presedinte CCR Augustin Zegrean a precizat pentru B1. RO ca este plauzibil in continuare scenariul organizarii alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie, dupa motivarea deciziei CCR prin care. continuă pe B1

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre data alegerilor parlamentare: Daca presedintele retrimite Legea in Parlament, 6 decembrie este la usa, deci nu mai este timp pentru o alta data. Daca o promulga, Parlamentul face lege pentru ziua alegerilor

Fostul presedinte CCR Augustin Zegrean a precizat pentru B1. RO ca este plauzibil in continuare scenariul organizarii alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie, dupa motivarea deciziei prin care s-a dat unda ve.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor parlamentare: Esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere, iar oamenii trebuie sa aleaga in ce fel de societate vrem.

Catalin Nechifor (Pro Romania), despre amanarea alegerilor parlamentare: Nu cred ca e o tragedie pentru nimeni daca asteptam pana in martie sau chiar si mai tarziu (VIDEO)

Deputatul Pro Romania, Catalin Nechifor, a declarat duminica, intr-o interventie in cadrul emisiunii Talk B1, ca partidul rezultat din fuziunea Pro Romania cu ALDE se vrea a fi o alternativa pentru.

Augustin Zegrean sustine ca amanarea alegerilor e in mana presedintelui

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean sustine ca presedintele Klaus Iohannis .

AUGUSTIN ZEGREAN, FOSTUL PRESEDINTE AL CURTII CONSTITUTIONALE: Desfasurarea alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie - la mana presedintelui Iohannis

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean a declarat, miercuri seara ca alegerile parlamentare se vor desfasura pe 6 decembrie doar daca presedintele Klaus Iohannis trimite la reexaminare legea adoptata de Parlament, ca urmare a incetarii mandatului senatorilor si deputatilor alesi in anul 2016, si daca Parlamentul nu adopta un nou act normativ pana la data scrutinului.

Augustin Zegrean: Desfasurarea alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie - la mana presedintelui Iohannis

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean a declarat, miercuri seara, pentru Agerpres, ca alegerile parlamentare se vor desfasura pe 6 decembrie doar daca presedintele Klaus Iohannis trimite la reexaminare legea adoptata de Parlament, ca urmare a incetarii mandatului senatorilor si deputatilor alesi in anul 2016, si daca Parlamentul nu adopta un nou act normativ pana la data scrutinului.

Augustin Zegrean: Mutarea alegerilor parlamentare n-ar fi o amanare, pentru ca 6 decembrie este in interiorul mandatului Totul depinde de Presedinte in principal si de Parlament in secundar (VIDEO)

Augustin Zegrean, fost presedinte al CCR, a comentat motivarea deciziei prin care Curtea Constitutionala a respins sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la proiectul de lege care prevede ca Parlamentul.

Klaus Iohannis: Niciun expert nu mi-a spus ca in martie va fi mai bine decat in decembrie pentru organizarea alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a pledat din nou marti pentru organizarea alegerilor parlamentare in 6 decembrie si a argumentat ca niciunul dintre expertii cu care s-a consultat nu i-a spus ca Romania va avea o situatie mai buna din punct de vedere al epidemiei de coronavirus in luna martie fata de finalul acestui an.

Motivare CCR: Parlamentul are deplina competenta de a stabili data alegerilor, printr-o lege ordinara sau organica

Parlamentul are deplina competenta de a stabili data alegerilor printr-o lege ordinara sau organica, dupa caz, in functie de decizia politica de a organiza alegeri in interiorul mandatului Camerelor sau in termenul de 3 luni consecutiv expirarii acestuia, se arata in motivarea deciziei prin care Curtea Constitutionala a respins contestatia presedintelui Klaus Iohannis pe aceasta tema.

Ionel Danca: Calendarul aferent organizarii alegerilor parlamentare in 6 decembrie e in vigoare. Vom analiza motivarea deciziei CCR si vom decide ce e de facut

Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a explicat ca Hotararea de Guvern privind stabilirea zilei de 6 decembrie ca data de desfasurare a alegerilor generale este invigoare. Oficialul a facut ac.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )