Libnet.ro
UNICEF

21:45

Augustin Zegrean sustine ca amanarea alegerilor e in mana presedintelui

România Liberă România Liberă,
Augustin Zegrean sustine ca amanarea alegerilor e in mana presedintelui

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean sustine ca presedintele Klaus Iohannis . continuă pe România Liberă

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre data alegerilor parlamentare: Daca presedintele retrimite Legea in Parlament, 6 decembrie este la usa, deci nu mai este timp pentru o alta data. Daca o promulga, Parlamentul face lege pentru ziua alegerilor

Fostul presedinte CCR Augustin Zegrean a precizat pentru B1. RO ca este plauzibil in continuare scenariul organizarii alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie, dupa motivarea deciziei prin care s-a dat unda ve.

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre data alegerilor parlamentare, dupa decizia CCR: Daca presedintele retrimite Legea in Parlament, 6 decembrie este la usa, deci nu mai este timp pentru o alta data. Daca o promulga, Parlamentul stabileste prin lege ziua

EXCLUSIV Fostul presedinte CCR Augustin Zegrean a precizat pentru B1. RO ca este plauzibil in continuare scenariul organizarii alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie, dupa motivarea deciziei CCR prin care.

Ponta sustine amanarea alegerilor

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a pledat miercuri pentru amanarea alegerilor parlamentare pa.

AUGUSTIN ZEGREAN, FOSTUL PRESEDINTE AL CURTII CONSTITUTIONALE: Desfasurarea alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie - la mana presedintelui Iohannis

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean a declarat, miercuri seara ca alegerile parlamentare se vor desfasura pe 6 decembrie doar daca presedintele Klaus Iohannis trimite la reexaminare legea adoptata de Parlament, ca urmare a incetarii mandatului senatorilor si deputatilor alesi in anul 2016, si daca Parlamentul nu adopta un nou act normativ pana la data scrutinului.

Augustin Zegrean: Desfasurarea alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie - la mana presedintelui Iohannis

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean a declarat, miercuri seara, pentru Agerpres, ca alegerile parlamentare se vor desfasura pe 6 decembrie doar daca presedintele Klaus Iohannis trimite la reexaminare legea adoptata de Parlament, ca urmare a incetarii mandatului senatorilor si deputatilor alesi in anul 2016, si daca Parlamentul nu adopta un nou act normativ pana la data scrutinului.

Augustin Zegrean: Mutarea alegerilor parlamentare n-ar fi o amanare, pentru ca 6 decembrie este in interiorul mandatului Totul depinde de Presedinte in principal si de Parlament in secundar (VIDEO)

Augustin Zegrean, fost presedinte al CCR, a comentat motivarea deciziei prin care Curtea Constitutionala a respins sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la proiectul de lege care prevede ca Parlamentul.

De ce refuza Klaus Iohannis amanarea alegerilor parlamentare: Niciun expert nu mi-a garantat acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca nu e de acord cu amanarea alegerilor pentru ca niciun expert nu i-a garantat ca in luna martie vor fi mai putine cazuri decat in decembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )