Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cine sunt copiii lui CTP. Unul dintre fii a picat de multe ori BAC-ul

Playtech Playtech,
Cine sunt copiii lui CTP. Unul dintre fii a picat de multe ori BAC-ul

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este un nume sonor in Romania, care nu ezista sa faca publice opiniile, oricat de acide sau indiferent de faptul ca altii ar putea fi deranjati de vorbele lui. insa mai putine lucruri se cunosc despre familia lui, indeosebi despre cei doi fii ai sai, acesta fiind extrem de discret cu . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Ce avere are Tudor Chirila, unul dintre cei mai bogati artisti din Romania. Cati bani a facut din concerte

Informatii exclusive despre averea pe care o are Tudor Chirila. Este considerat unul dintre cei mai bogati artisti din Romania si pe buna dreptate. Iata cati bani a facut din concerte doar anul trecut! Cati bani a facut Tudor Chirila anul trecut Scrisoarea deschisa adresata Guvernului prin care lucratorii din industria spectacolelor cer ajutor de .

Descoperire socanta in desertul Americii. Cercetatorii: Daca unul dintre noi dispare brusc, ceilalti s-o ia la fuga

O structura metalica recent descoperita in desertul din Utah, SUA, a aprins deja imaginatia a milioane de oameni, ce au comparat-o pe loc cu monolitul misterios din filmul din 1968, Odiseea Spatiala 2001, regizat de Stanley Kubrik. Descoperire socanta in desertul Americii Cum a fost posibil sa apara acest obiect intr-o zona izolata ramane in .

Cine sunt cei mai cunoscuti candidati de pe listele pentru alegerile parlamentare. Vedetele care ne cer votul anul acesta

Artistii iau cu asalt scena politica. Loviti in plin de restrictiile impuse pe fondul pandemiei de Covid-19, o parte dintre cantaretii si actorii romani vor sa schimbe regulile din interior. Astfel ca,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )