Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Carmen Tanase, prima reactie dupa ce State de Romania s-a imbolnavit. Ce a spus marea actrita

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Carmen Tanase, prima reactie dupa ce State de Romania s-a imbolnavit. Ce a spus marea actrita

Recenta postare a actorului Gheorghe Visu, pe retelele sociale, care da de inteles ca ar fi infectat cu noul tip de coronavirus, si ca atare este internat intr-un spital de specialitate din Capitala, i-a speriat pe apropiatii lui. Carmen Tanase sau Flacarica, partenera artistului din telenovelele Inima de tigan si State de Romania, are mari . continuă pe Playtech

Noua iubita a lui Alin Oprea rupe tacerea. Prima reactie dupa divortul anului: nu s-a mai abtinut

Alin Oprea si-a gasit fericirea si linistea in noua sa partenera. Scandalul cu mama copiilor sai s-a calmat, desi nu s-a rezolvat in totalitate, dar cu toate astea cantaretul a reusit sa dea trecutului acuzatiile si jignirile primite si sa se bucure de femeia care i-a adus linistea in cea mai mare furtuna. Ce spune .

Prima reactie a PSD dupa ce DNA l-a inculpat pe Daniel Tudorache pentru trafic de influenta si spalare de bani

Partidul Social Democrat a reactionat dupa anuntul DNA privind inculparea fostului primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache pentru trafic de influenta si spalare de bani si spune ca decizia acestuia de a se suspenda din partid este un gest de onoare. PSD nu face insa nicio precizare legat de prezenta lui Tudorache pe lista PSD Bucuresti la Camera Deputatilor, pe pozitia a doua.

Prima reactie din PSD dupa ce DNA l-a inculpat pe Daniel Tudorache: Suntem convinsi ca-si va dovedi nevinovatia

PSD a transmis un mesaj sambata dupa ce DNA l-a inculpat pe fostul primar al Sectorului 1 din Capitala, Daniel Tudorache, pentru trafic de influenta si spalare de bani. Social-democratii afirma ca decizia lui Tudorache de a se autosuspenda din partid este un gest de onoare si subliniaza ca fostul primar isi va dovedi nevinovatia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )