Libnet.ro
UNICEF

05:45

Prima reactie din PSD dupa ce DNA l-a inculpat pe Daniel Tudorache: Suntem convinsi ca-si va dovedi nevinovatia

Adevărul Adevărul,
Prima reactie din PSD dupa ce DNA l-a inculpat pe Daniel Tudorache: Suntem convinsi ca-si va dovedi nevinovatia

PSD a transmis un mesaj sambata dupa ce DNA l-a inculpat pe fostul primar al Sectorului 1 din Capitala, Daniel Tudorache, pentru trafic de influenta si spalare de bani. Social-democratii afirma ca decizia lui Tudorache de a se autosuspenda din partid este un gest de onoare si subliniaza ca fostul primar isi va dovedi nevinovatia. continuă pe Adevărul

Prima reactie a PSD dupa ce DNA l-a inculpat pe Daniel Tudorache pentru trafic de influenta si spalare de bani

Partidul Social Democrat a reactionat dupa anuntul DNA privind inculparea fostului primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache pentru trafic de influenta si spalare de bani si spune ca decizia acestuia de a se suspenda din partid este un gest de onoare. PSD nu face insa nicio precizare legat de prezenta lui Tudorache pe lista PSD Bucuresti la Camera Deputatilor, pe pozitia a doua.

Daniel Tudorache anunta ca a decis sa se suspende din PSD, dupa ce a fost plasat sub control judiciar: Nu doresc sa pun in pericol sansele reale de castigare a alegerilor parlamentare

Fostul primar al Sectorului1, Daniel Tudorache, a anuntat sambata dimineata ca se suspenda din PSD, in contextul in care a fost plasat sub control judiciar de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de.

Fostul primar Dan Tudorache, dupa ancheta DNA: Am luat decizia de a ma suspenda din PSD

Fostul primar al sectorului 1, Dan Tudorache, a anuntat, sambata, ca se autosuspenda din PSD, dupa ce ancheta procurorilor DNA.

Daniel Tudorache a anuntat ca se suspenda din PSD

Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1 din Bucuresti, a anuntat ca se suspenda din PSD, dupa ce DNA l-a pus sub control judiciar intr-un dosar de spalare de bani.

Fostul primar al Sectorului 1 anunta ca se suspenda din PSD: Sunt nevinovat, sper ca justitia sa faca lumina

Fostul primar PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache, inculpat de DNA pentru trafic de influenta si spalare a banilor, a anuntat ca se suspenda din PSD. El sustine ca este nevinovat si spune ca spera ca justitia sa faca lumina.

Andreea Tonciu nu-si revine psihic. Prima reactie dupa inmormantarea bunicii

Andreea Tonciu trece prin momente grele. Vedeta si-a pierdut bunica in urma cu cateva zile. Primele declaratii ale brunetei dupa ce si-a luat adio de la cea care a crescut-o. Andreea Tonciu si-a pierdut bunica. Primele declaratii dupa inmormantare: De patru zile nu dorm. Gandul meu este numai la ea in urma cu trei zile, .

Noua iubita a lui Alin Oprea rupe tacerea. Prima reactie dupa divortul anului: nu s-a mai abtinut

Alin Oprea si-a gasit fericirea si linistea in noua sa partenera. Scandalul cu mama copiilor sai s-a calmat, desi nu s-a rezolvat in totalitate, dar cu toate astea cantaretul a reusit sa dea trecutului acuzatiile si jignirile primite si sa se bucure de femeia care i-a adus linistea in cea mai mare furtuna. Ce spune .

Violeta Alexandru, infectata cu virusul mortal. Prima reactie a ministrului

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat pe contul personal de Facebook ca a fost depistata pozitiv la testul coronavirus. Voleta Alexandru este al treilea ministru al Guvernului Orban care a fost infectata cu virusul ucigas, dupa ministrii Lucian bode si Virgil Popescu. Violeta Alexandru, ministrul Muncii, infectata cu coronavirus. Este al treilea ministru al Guvernului .

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, confirmata cu COVID-19. Prima reactie a oficialului Guvernului

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a fost confirmata cu COVID-19. Oficialul Guvernului Romaniei a oferit o prima reactie pe pagina sa de Facebook. Ministrul PNL a precizat ca a intrat in izolare si ca.

Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce Draga Olteanu Matei a murit. Rar se intampla asa ceva

Conducerea Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi a decis sa faca un gest aparte in semn de respect pentru una din cele mai mari actrite ale teatrului romanesc. Ce au decis sa faca oficialii institutiei medicale dupa ce Draga Olteanu Matei s-a stins din viata? Deces Draga Olteanu Matei: Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4521 seconds )