Libnet.ro
UNICEF

08:15

EXCLUSIV Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige 1 milion de euro din inchirierea clinicii private

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige 1 milion de euro din inchirierea clinicii private

Clinica privata a medicului Mihai Lucan, construita pe un teren al Primariei din centrul Clujului, este o afacere medicala cu un profit de circa 1 milion de euro pe an. Cu ajutorul primarului Emil Boc, Lukmed a devenit si o buna afacere imobiliara: clinica va castiga 1 milion de euro in urmatorii 10 ani dintr-un contract de inchiriere incheiat recent. continuă pe Adevărul

Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige un milion de euro din inchirierea clinicii private

Clinica privata a medicului Mihai Lucan, construita pe un teren al Primariei din centrul Clujului, este o afacere medicala cu un profit de circa 1 milion de euro pe an. Cu ajutorul primarului Emil Boc, Lukmed a devenit si o buna afacere imobiliara: clinica va castiga 1 milion de euro in urmatorii 10 ani dintr-un contract de inchiriere incheiat recent.

Emil Boc neaga toate acuzatiile privind relatia cu medicul Mihai Lucan: Am platit toate interventiile si la institutul de stat si cel privat (VIDEO)

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost prins la randul sau in valul de acuzatiile si dezvaluri aparute in spatiul public dupa deschiderea de catre DIICOT a unui dosar penal pe numele medicului.

UPDATE Emil Boc nu s-a prezentat la DIICOT, unde ar fi trebuit sa fie audiat in dosarul medicului Mihai Lucan / Boc: Nu am primit nicio citatie

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, nu s-a prezentat joi la sediul DIICOT pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare. Emil Boc a fost chemat joi la DIICOT pentru a da o declaratie in acest dosar, insa primarul nu a venit, astfel incat este posibil ca el sa fie citat cu mandat de aducere, potrivit Agerpres. 18 Nu am primit nici o citatie din partea DIICOT, a declarat Emil Boc, potrivit unui comunicat de presa al Primariei Cluj-Napoca.

Emil Boc nu s-a prezentat la DIICOT, unde trebuia sa fie audiat in dosarul medicului Mihai Lucan. Procurorii ar putea emite mandat de aducere

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, nu s-a prezentat joi la sediul DIICOT pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare. Emil Boc a fost chemat joi la DIICOT pentru a da o declaratie in acest dosar, insa primarul nu a venit, astfel incat este posibil ca el sa fie citat cu mandat de aducere, potrivit Agerpres.

Emanuel Ungureanu, un nou mesaj pentru Emil Boc: Este timpul sa va lepadati de lucani si sa va cereti iertare

Deputatul Emanuel Ungureanu i-a raspuns primarului Emil Boc, dupa ce acesta din urma a declarat ca Ungureanu face atacuri politice. Boc a declarat astazi ca anchetarea lui de catre DIICOT in cazul.

Interceptari spectaculoase cu medicul Mihai Lucan si o femeie: in afara de relatia noastra a mai picat ceva la mana lor?

Noi detalii ies la ieala despre doctorul Mihai Lucan. Lucan a fost interceptat intr-o serie de stenograme incendiare. Una dintre ele este o discutie pe care medicul Mihai Lucan o are cu o femeie,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )