Libnet.ro
UNICEF

11:00

EXCLUSIV Cum ar putea frauda socialistii lui Igor Dodon alegerile prezidentiale din Republica Moldova, dupa ce Maia Sandu a castigat primul tur

B1 B1,
EXCLUSIV Cum ar putea frauda socialistii lui Igor Dodon alegerile prezidentiale din Republica Moldova, dupa ce Maia Sandu a castigat primul tur

Fraudarea alegerilor din Republica Moldova reprezinta un mare motiv de ingrijorare pentru Maia Sandu, candidatul pro-occidental. Socialistii lui Igor Dodon organizeaza scrutinul, care ar putea recurge la anumite. continuă pe B1

Socialistii cheama 20.000 de cetateni sa participe la o manifestatie in sustinerea lui Igor Dodon

In plina pandemie de COVID-19, cu doua zile inainte de cel de-al doilea tur al scrutinului prezidential, socialistii cheama oamenii la un miting in sustinerea lui Igor Dodon. La manifestatia care a fost autorizata de Primaria Chisinau se asteapta sa participe 20 de mii de persoane. Oamenii sunt telefonati si invitati pentru a marsalui pe strazile din capitala in sustinerea lui Dodon, scrie Jurnal. md, citat de Adevarul.

Maia Sandu anunta ca nu va participa la dezbateri electorale cu Igor Dodon: Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta. Reactia stuff-ului lui Dodon

Candidata PAS la functia de presedinte, Maia Sandu, a anuntat luni, 9 noiembrie, ca nu va participa la dezbateri electorale cu Igor Dodon. Desi cateva zile in urma anuntase ca va participa doar la o dezbatere, iar anterior chiar l-a invitat insistent la dezbateri pe Igor Dodon, acum lidera PAS a renuntat la aceasta idee si spune ca presedintele in exercitiu trebuie sa aiba dezbateri cu procurorii.

Anatol Taranu: PDM a oferit posibilitatea crearii unui Guvern totalmente fidel lui Igor Dodon

Decizia Partidului Democrat de a se retrage dupa alegerile prezidentiale din coalitia de guvernare a oferit posibilitatea lui Igor Dodon de a crea un guvern ca, in cazul in care Maia Sandu va deveni presedinte, sa nu se ciocneasca cu un guvern sovaielnic, dar cu unul care va fi totalmente fidel lui Igor Dodon.

Renato Usatii anunta ca Igor Dodon ar fi cheltuit 11 milioane de euro pentru campania prezidentiala

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatii, aduce acuzatii grave presedintelui tarii Igor Dodon. Primarul de Balti si fost candidat la alegerile prezidentiale, sustine ca detine mai multe informatii si documente receptionate din Federatia Rusa, care confirma faptul ca presedintele ar fi raportat cheltuieli de 11 milioane de euro in ultimele cinci luni ale anului curent, noteaza IPN.

Mai multi experti sustin ca Igor Dodon a fost implicat intr-o schema de procurare a energiei electrice

Mai multi experti in energetica afirma ca cetatenii R. Moldova au fost fraudati, in anul 2008, cu 14,5 milioane de dolari in urma unei scheme de procurare a energiei electrice. Implicati in schema ar fi fost actualul presedinte Igor Dodon, atunci ministru al Economiei si presedinta Parlamentului, Zinaida Greceanii, atunci premier. Expertii spun ca a fost deschisa o cauza penala, dar aceasta a fost clasata fara ca subiectul sa fie investigat.

Alegeri Moldova 2020. Maia Sandu vs. Igor Dodon. Ce spun ultimele sondaje de opinie inainte de scrutinul de duminica

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova 2020 au un rol extrem de important in ceea ce priveste viitorul micului stat de peste Prut. Maia Sandu si Igor Dodon, un candidat pro-occidental si altul pro-rus au.

Cum explica Maia Sadu refuzul de a participa la o dezbatere cu Igor Dodon

Maia Sandu refuza sa participe la o dezbatere publica cu Igor Dodon din considerentul ca acesta nu este cointeresat de o discutie veritabila. Mai mult decat atat, Maia Sandu afirma ca nu se va lasa atrasa in noroiul pe care-l propaga contracandidatul sau, noteaza IPN.

Renato Usatii: Maia Sandu a gresit ca a decis sa nu mearga la dezbateri electorale cu Igor Dodon

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, ex-candidat la functia de presedinte care a obtinut 17% in scrutinul din 1 noiembrie, considera ca Maia Sandu a gresit atunci cand a decis ca nu va merge la dezbateri electorale cu Igor Dodon.

Vlad Batrincea : Maia Sandu se teme de dezbateri electorale cu Igor Dodon

Deputatul socialist Vlad Batrincea, care este si seful staffului electoral al candidatului independent la prezidentiale, Igor Dodon, critica decizia contracandidatei Maiei Sandu de a nu participa la dezbateri electorale. Candidatul democratic, pretins european, se teme de dezbateri, a declarat Vlad Batrincea intr-o conferinta de presa, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )