Libnet.ro
UNICEF

16:45

EXCLUSIV Deputatul Stelian Ion, prima reactie dupa ce a fost acuzat ca a obtinut ilegal o garsoniera ANL: Mafiile locale se tem de scheletii pe care pot sa ii gasesc in Primaria Constanta

B1 B1,
EXCLUSIV Deputatul Stelian Ion, prima reactie dupa ce a fost acuzat ca a obtinut ilegal o garsoniera ANL: Mafiile locale se tem de scheletii pe care pot sa ii gasesc in Primaria Constanta

Deputatul Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la primaria municipiului Constanta, a oferit pentru B1. RO o prima reactie dupa ce au aparut in spatiul public acuzatii referitoare la modul in care a obtinut in. continuă pe B1

EXCLUSIV Deputatul Stelian Ion, prima reactie dupa ce a fost acuzat ca a obtinut ilegal o garsoniera ANL: Mafiile locale se tem de scheletii pe care pot sa ii gasesc in Primaria Constanta

Deputatul Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la primaria municipiului Constanta, a oferit pentru B1. RO o prima reactie dupa ce au aparut in spatiul public acuzatii referitoare la modul in care a obtinut in.

Acuzatii grave la adresa candidatului USR-PLUS la Primaria Constanta: Deputatul Stelian Ion ar fi obtinut ilegal o garsoniera ANL, in urma cu 15 ani. Ar fi inventat chiar si un handicap pentru a pune mana pe locuinta

Deputatul USR Stelian Ion, candidat la functia de primar al Constantei in alegerile locale ar fi obtinut prin intermediul unei escrocherii imobiliare o garsoniera de la ANL, in urma cu 15 ani, sustin.

Ion Iliescu, prima reactie dupa disparitia lui Oliviu Gherman: Am pierdut un prieten si un camarad

Fostul presedinte Ion Iliescu a avut o prima reactie la aflarea vestii ca fostulsef al Senatului si al FDSN, Oliviu Gherman, s-a stins din viata la varsta de 90 de ani. Iliescu sustine ca a pierdut.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria cu Polona Hercog

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep la cald dupa succesul obtinut in fata Polonei Hercog in turul intai la Praga.

Stelian Ion: Umbra lui Radu Mazare la Constanta este inca foarte pregnanta. Influenta lui inca exista aici

Candidatul USR la Primaria Constanta Stelian Ion a explicat miercuri la Adevarul Live ca desi e incarcerat de mai multi ani, umbra si influenta fostului primar Radu Mazare inca exista in Primaria Constanta. Stelian Ion a adaugat ca desi actualul primar Decebal Fagadau incearca sa se dezica de Mazare, acesta a fost inca din 2008 mana dreapta a lui Mazare.

Stelian Ion: PNL nu au vrut alianta. Au venit cu solutia perdanta din 2016. Vom castiga si fara ei

Candidatul USR pentru Primaria Constanta Stelian Ion a explicat miercuri la Adevarul Live ca desi USR a incercat sa formeze o alianta cu PNL pentru Primaria Constanta, liberalii s-au opus. Cu toate astea, Stelian Ion e increzator ca va castiga si fara aceasta alianta si critica PNL pe motiv ca a venit cu solutia perdanta din 2016.

Klaus Iohannis, prima reactie despre interlopii din Romania. Pe cine da vina

Atacul sangeros din lumea interlopa in urma caruia liderul clanului Duduianu a fost ucis l-a ingrijorat si pe presedintele Klaus Iohannis. Seful statului s-a interesat de aceste clanuri interlope si a avut deja mai multe intalniri cu ministrul Internelor, Marcel Vela, pe aceasta tema. Presedintele Klaus Iohannis, ingrijorat de violentele dintre clanurile interlope Presedintele Romaniei, .

Newsweek Romania: Sarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinta ANL

Deputatul USR Stelia Ion, candidat pentru Primaria Constantei, a completat cu informatii care nu erau adevarate dosarul pentru obtinerea locuinte de la ANL, arata o investigatie a Newsweek Romania.

Ce a nemultumit-o pe Simona Halep dupa prima victorie dupa sase luni: Nu am terminat deloc bine

Simona Halep a obtinut calificarea in turul 2 la Praga, dupa victoria in fata Polonei Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost un meci maraton, in care romanca a ratat nu mai putin de sase mingi de meci. Chiar acest lucru a nemultumit-o, asa cum a declarat la final. Totusi, Halep a reusit sa isi .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )