Libnet.ro
UNICEF

00:07

EXCLUSIV DNA incepe urmarirea penala in cazul Vasile Astarastoae, rectorul UMF Iasi si presedintele Colegiului Medicilor

Hotnews Hotnews,
 EXCLUSIV DNA incepe urmarirea penala in cazul Vasile Astarastoae, rectorul UMF Iasi si presedintele Colegiului Medicilor

DNA a dispus inceperea urmaririi penale pentru abuz in serviciu in cazul lui Vasile Astarastoae, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi, institutie implicata in ultima perioada in mai multe cazuri de coruptie si abuz in serviciu. Dosarul deschis de DNA face referire la refuzul conducerii UMF Iasi de a pune in aplicare decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care, in iulie 2014, se stabilea definitiv ca Vasile Astarastoae a fost in conflict de interese, angajandu-se pe sine si pe fiica sa in mai multe proiecte europene derulate chiar de institutiile pe care le conducea. continuă pe Hotnews

DNA incepe urmarirea penala in cazul Vasile Astarastoae, rectorul UMF Iasi si presedintele Colegiului Medicilor

DNA a dispus inceperea urmaririi penale pentru abuz in serviciu in cazul lui Vasile Astarastoae, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi, institutie implicata in ultima perioada in mai multe cazuri de coruptie si abuz in serviciu. Dosarul deschis de DNA face referire la refuzul conducerii UMF Iasi de a pune in aplicare decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care, in iulie 2014, se stabilea definitiv ca Vasile Astarastoae a fost in conflict de interese, angajandu-se pe sine si pe fiica sa in mai multe proiecte europene derulate chiar de institutiile pe care le conducea.

DNA incepe urmarirea penala in cazul lui Vasile Arastasoae, rectorul UMF Iasi

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale pentru abuz in serviciu in cazul lui Vasile Arastasoae, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi, institutia.

DNA cere urmarirea penala a lui Laszlo Borbely

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cere urmarirea penala a deputatului UDMR Laszlo Borbely, acuzat de trei infractiuni de trafic de influenta in dosarul Apele Romane, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

DNA cere urmarirea penala a lui Laszlo Borbely

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala a deputatului UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii in vederea atribuirii unor contracte, cauza redeschisa recent de DNA Oradea.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea si a lui Ion Ariton

Actualizare 10:19 Ariton nu comenteaza acuzatiile Contactat telefonic de ziarul BURSA, senatorul Ion Ariton nu a dorit sa comenteze acuzatiile aduse de DNA. --- DNA cere urmarirea penala si a fostului ministru al Economiei Ion Ariton, in dosarul Gala Bute, acuzat de participatie improprie la abuz in serviciu si folosire a influentei, in scopul obtinerii de foloase necuvenite. --- DNA cere aviz de la Camera Deputatilor, pentru inceperea urmaririi penale pe numele Elenei Udrea, acuzata de abuz in serviciu. --- * Un fost consilier al lui Udrea ar fi vizat, si el, de ancheta.

VIDEO. Dosarul ROMGAZ: Adriean Videanu, audiat la DIICOT. Ce vorbea Videanu cu Ioan Niculae. Aviz FAVORABIL pentru urmarirea penala in cazul lui Vosganian

Adriean Videanu a fost dus, marti, cu o duba a Politiei, la sediul DIICOT, unde procurorii l-au anuntat ca a fost schimbat expertul care va realiza expertiza in dosarul Romgaz, dupa ce DIICOT a cerut, luni, aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a fostilor ministri Adriean Videanu si Varujan Vosganian.

Vasile Astarastoae, rectorul UMF Iasi si seful Colegiului Medicilor, urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu

Vasile Astarastoae, unul dintre cei mai influenti oameni din sistemul medical din Romania, a fost condamnat pentru conflict de interese in iulie 2014 si a refuzat sa se conformeze sentintei inaltei Curti de Casatie si Justitie.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru Laszlo Borbely

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala a fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii.

Udrea, aviz pozitiv pentru urmarirea penala

ACTUALIZARE 10:45 Comisia juridica a aprobat astazi cererea de ridicare a imunitatii Elenei Udrea, astfel ca DNA a primit aviz pozitiv pentru urmarirea penala. --- * TB a disjuns propunerea de arestare preventiva pentru Obreja si o va judeca joi.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely

Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului si deputat UDMR, ar putea intra sub urmarire penala la solicitarea DNA Directia Nationala Anticoruptie), care a cerut aviz de la Camera Deputatilor, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )