Libnet.ro
UNICEF

09:45

EXCLUSIV Elena Gheorghe, interviu special despre familie. Cea mai mare nemultumire a artistei: Avem un foc la inima!

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Elena Gheorghe, interviu special despre familie. Cea mai mare nemultumire a artistei: Avem un foc la inima!

Se mareste familia Elenei Gheorghe 35 de ani)? Solista de muzica machedoneasca a aparut recent cu burtica, ceea ce a dat imediat nastere la speculatii. E posibil insa ca vedeta doar sa fi pus cateva kilograme in plus, la vreme de pandemie. Jumatate machedoanca, jumatate ardeleanca, Elena Gheorghe, fiica de preot,si sotul ei, Cornel Ene, sunt . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Elena Ionescu, adevarul despre relatia ei cu Giani Kirita. S-a aflat tot ce au facut cei doi impreuna!

Un an si ceva, atat a durat mariajul solistei Elenei Ionescu 32 de ani) cu antrenorul de fitness Dragos Razvan Stanciu. in februarie 2019, desi aveau acasa un baietel de un anisor, Elena si Dragos au divortat la notar. Mai apoi si-au aruncat vorbele grele, solista acuzandu-si sotul ca ar fi inselat-o cu fosta lui .

EXCLUSIV Ioan Andone, declaratii transante despre Mutu si Radoi:Sunt nicio forma nu trebuie sa faca asta!

Unul dintre fotbalistii emblematici ai echipei nationale a vorbit, cu sinceritate, despre situatia dificila prin care trec cele doua echipe nationale ale Romaniei. Ioan Andone a oferit, in exclusivitate, declaratii transante despre Adi Mutu si Mirel Radoi. Ioan Andone, declaratii transante despre Mutu si Radoi Atunci cand spui Ioan Andone, te gandesti, in mod cert, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.212 seconds )