Libnet.ro
UNICEF

13:30

EXCLUSIV Elena Ionescu, adevarul despre relatia ei cu Giani Kirita. S-a aflat tot ce au facut cei doi impreuna!

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Elena Ionescu, adevarul despre relatia ei cu Giani Kirita. S-a aflat tot ce au facut cei doi impreuna!

Un an si ceva, atat a durat mariajul solistei Elenei Ionescu 32 de ani) cu antrenorul de fitness Dragos Razvan Stanciu. in februarie 2019, desi aveau acasa un baietel de un anisor, Elena si Dragos au divortat la notar. Mai apoi si-au aruncat vorbele grele, solista acuzandu-si sotul ca ar fi inselat-o cu fosta lui . continuă pe Playtech

Adevarul despre relatia Irinei Rimes cu Tudor Chirila s-a aflat. Artista a rupt tacerea

Irina Rimes nu este o carte usor de deschis. Tine multe lucruri doar pentru ea, dar se achita si fata de publicul sau, povestind o farama din ce este. Artista a vorbit despre cum arata aceasta perioada pentru ea, ce relatie are cu Tudor Chirila sau cu Smiley, ce ii lipseste de la Chisinau si .

EXCLUSIV Elena Gheorghe, interviu special despre familie. Cea mai mare nemultumire a artistei: Avem un foc la inima!

Se mareste familia Elenei Gheorghe 35 de ani)? Solista de muzica machedoneasca a aparut recent cu burtica, ceea ce a dat imediat nastere la speculatii. E posibil insa ca vedeta doar sa fi pus cateva kilograme in plus, la vreme de pandemie. Jumatate machedoanca, jumatate ardeleanca, Elena Gheorghe, fiica de preot,si sotul ei, Cornel Ene, sunt .

Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt. Rusine!

Medicul Monica Pop este revoltata de faptul ca spitalul de campanie de la Letcani nu a fost deschis pana la tragedia de la Piatra Neamt, in urma careia 10 persoane au ars de vii. Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt E strigator la cer!, spune prof. dr. Monica .

S-a aflat adevarul despre Alexandru Rafila. De ce a intrat in politica, de fapt

Odata cu declansarea crizei epidemiologice personalitati din lumea medicala au devenit exponenti principali. Daca de Arafat se stia, despre Alexandru Rafila se stia pra putin in spatiul public, pana la momentul declansarii crizei. Alexandru Rafila, profesor universitar si o cariera stralucita Alexandru Rafila este unul din exponentii vizibili in spatiul public, de la declansarea pandemiei.

Simona Halep, mesaj dur pentru cei care nu cred in virus. Adevarul despre simptomele sale

Simona Halep s-a vindecat de coronavirus, iar intre timp a reluat, luni, si pregatirea pentru noul sezon competitional. De altfel, numarul doi WTA le transmite un mesaj celor care nu cred in existenta noului coronavirus. Simona Halep, mesaj dur pentru cei care nu cred in virus E prima zi in care ma antrenez 100%. Am .

Adevarul despre medicul erou de la Piatra Neamt. O fosta pacienta rupe tacerea

Saptamana trecuta o noua drama, compartiva cu cea din Colectiv, a avut loc la Piatra Neamt. Un incendiu de proportii a avut loc la Spitalul din Piatra Neamt, soldat cu zece decese. in acelasi incendiu alte persoane au fost ranite grav, printre care si medicul Ioan Catalin Denciu. Acesta, in incercarea de a-si salva pacienti, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )