Libnet.ro
UNICEF

19:15

Exclusiv: o familie din Bucuresti a comandat DOUA masini pe Internet, de Black Friday

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Exclusiv: o familie din Bucuresti a comandat DOUA masini pe Internet, de Black Friday

O familie din Bucuresti a comandat de Black Friday doua masini Dacia Logan de pe Internet, in cadrul campaniei Black Friday organizate de eMag. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Exclusiv: o familie din Bucuresti a comandat DOUA masini pe Internet, de Black Friday

O familie din Bucuresti a comandat de Black Friday doua masini Dacia Logan de pe Internet, in cadrul campaniei Black Friday organizate de eMag. ro.

Accident ca in filme, pe un bulevard din Baia Mare. Doua masini s-au ciocnit, iar una din ele s-a infipt intr-un magazin alimentar

Accident spectaculos pe un bulevard din Baia Mare. Doua masini s-au ciocnit, iar una dintre ele a fost aruncata de pe sosea direct intr-un magazin alimentar si a ramas pur si simplu infipta in zidul cladirii.

Policolor orienteaza afacerea cu vopsele auto KLAR si catre export. Uzina din Bucuresti va fi relocata, terenul posibil vandut

Grupul Policolor-Orgachim producator de vopsea, chimicale, rasini si cerneala orienteaza afacerea KLAR, specializata in vopsele auto, si catre piete de export. In plus, uzina din Bucuresti, din Bulevardul Theodor Palady, va fi relocata undeva in apropiere si vor fi facute investitii suplimentare pentru cresterea productiei, iar terenul pe care sta actuala fabrica 14 hectare ar putea fi vandut, a declarat miercuri, 21 noiembrie, Ion Florescu, presedintele RC2 fondul de investitii care detine Grupul Policolor-Orgachim. In urmatorii ani RC2 intentioneaza sa faca exit, treptat, din afacerile Grupului Policolor.

Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool, iar 8,9% au consumat canabis

Peste 80% dintre elevii din Bucuresti cu varste intre 14 si 16 ani au consumat alcool cel putin o data, 26,6% fumeaza, 8,9% au consumat canabis si 1,8% au luat amfetamine, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in cadrul programului Tineri in Europa, desfasurat sub patronajul presedintelui Islandei si care se implementeaza si in Romania din 2007. Cosmina Simean, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti DGASMB), a declarat ca rezultatele arata ca exista o legatura importanta intre consumul de substante interzise si monitorizarea parentala, scrie Mediafax.

Sotia sefului ANAF, asociata cu un off-shore intr-o firma ce opereaza un hotel din Bucuresti

Hotelul International din Bucuresti, parte din lantul cu acelasi nume controlat de companiile familiei lui Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, este operat de o firma detinuta de sotia sefului ANAF, Gelu-Stefan Diaconu, si de un off-shore cipriot cu legaturi de afaceri clare cu familia Rusanu, relateaza Centrul de Investigatii Media.

Sotia sefului ANAF, asociata cu un off-shore intr-o firma ce opereaza un hotel din Bucuresti

Hotelul International din Bucuresti, parte din lantul cu acelasi nume controlat de companiile familiei lui Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, este operat de o firma detinuta de sotia sefului ANAF, Gelu-Stefan Diaconu, si de un off-shore cipriot cu legaturi de afaceri clare cu familia Rusanu, relateaza Centrul de Investigatii Media. ---- * Update 12:16 Diaconu: Firma Comity Prodexim este mentionata in declaratiile mele de avere, incepand cu 2007 Gelu Stefan Diaconu, presedintele ANAF, a precizat astazi ca firma Comity Prodexim, este mentionata in declaratiile sale de avere, incepand cu 2007, an in care sotia sa a intrat in aceasta firma.

Incendiu la un restaurant din Bucuresti: Doua persoane au ajuns la spital

Panica la un restaurant din centrul Capitalei! Un incendiu a izbucnit, joi seara, la cosul de fum din bucatarie. Un barbat si o femeie au fost intoxicati cu fum si au fost transportati la Spitalul.

Preotii refuza sa oficieze cununia, daca mirii nu le accepta conditiile. Cum sunt taxate casatoriile in bisericile din Bucuresti

Preotii au inventat un nou tip de contributie: contributia benevola. obligatorie. E suma de bani pe care o percep pentru fiecare cununie religioasa oficiata. Si care, teoretic, ar trebui sa fie o donatie din p.

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a finalizat lucrarile la 80 din cele 100 de scoli si gradinite din Bucuresti aflate in programul de reabilitare finantat de BEI

Primaria Capitalei a finalizat lucrarile la 80 din cele 100 de scoli si gradinite incluse in programul Reabilitarea Infrastructurii Educationale din Bucuresti, finantat de Banca Europeana de Investitii si municipalitate. Din cele 20 de scoli ramase, in 19 scoli se mai lucreaza la finisaje si la corpurile nou construite, iar o scoala este in executie. Valoarea proiectului este de 233 milioane de euro. Printre scolile reabilitate se numara Scoala de Muzica.

FOTO: Cele mai frumoase spatii de design din Bucuresti - Lovely Design Hub.

In aceasta toamna, BUCHAREST DESIGN CENTER a lansat Lovely Design Hub, un proiect prin care o serie de spatii bucurestene cafenele, restaurante, concept-store-uri sau cladiri de birouri) care se evidentiaza din punct de vedere al design-ului sunt promovate de BUCHAREST DESIGN CENTER si punctate pe o harta virtuala a Bucurestiului, atat pentru publicul local, cat si pentru strainii care viziteaza Romania. Spatiile vizate poarta in locuri vizibile 'semnatura BUCHAREST DESIGN CENTER. In .

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )