Libnet.ro
UNICEF

21:30

EXCLUSIV George Burcea scapa de dosar penal. Ce spune Politia Romana dupa ce l-a prins drogat la volan

Playtech Playtech,
EXCLUSIV George Burcea scapa de dosar penal. Ce spune Politia Romana dupa ce l-a prins drogat la volan

E o veste mare pentru George Burcea. Se pare ca artistul a scapat de dosar penal, dupa ce a fost prins drogat la volan. Politistii au decis neinceperea urmaririi penale deoarece legea este mai permisiva in privinta consumului si este mai stricta in privinta detinerii in vederea consumului. George Burcea scapa de dosar penal insa . continuă pe Playtech

Ce i-a putut spune George Burcea Vivianei Sposub deja. Andreea Balan o sa fie furioasa

Cine ar fi crezut ca dragostea se poate lega in conditii mai putin prielnice, precum cele din Ferma? Surprinzator pentru unii, iubirea dintre George Burcea si Viviana Sposub s-a intetit odata ce au ajuns acasa. Ba chiar relatia lor avanseaza mai repede decat s-ar fi asteptat urmaritorii lor. Relatia dintre George Burcea si Viviana Sposub .

George Burcea, mesaj minunat pentru Viviana Sposub. A uitat-o complet pe Andreea Balan

George Burcea si Vivana Sposub s-au indragostit pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma. Oraseni vs. Sateni. Cei doi s-au izolat in aceeasi casa dupa ce au fost confirmati pozitiv cu coronavirus. George Burcea, mesaj minunat pentru Viviana Sposub Astfel, cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc face ravagii pe retelele de socializare. Se pare .

Andreea Balan a primit raspunsul medicilor. Rezultatele testelor, dupa ce George Burcea s-a infectat

George Burcea a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus vineri, in urma efectuarii unui test rapid. Actorul a mers la spital pentru a face un nou test prin metoda RT PCR, apoi s-a izolat in casa. Starea lui de sanatate este buna, potrivit unui comunicat transmis de PRO TV. Aceasta veste a starnit alerta .

Primul interviu cu George Burcea si Viviana Sposub impreuna. Actorul s-a mutat in apartamentul brunetei (VIDEO)

Viviana Sposub si George Burcea au oferit primul interviu impreuna. De cand au confirmat ca formeaza un cuplu, cei doi sunt si colegi de apartament. Cei doi indragostiti, infectati cu COVID-19, locuiesc acum i.

Dosar penal in cazul afacerii Loteria Nationala a Moldovei. Bugetul de stat, prejudiciat cu milioane de lei cu implicarea persoanelor publice

Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, a anuntat joi, 22 octombrie, ca Procuratura Generala a deschis un dosar penal in cazul afacerii Loteria Nationala a Moldovei pentru de serviciu, comis cu participarea persoane publice, manifestat prin atribuirea in beneficiul unor companii straine, conform schemelor dubioase in domeniului jocurilor de noroc, soldat cu prejudicierea bugetului public national.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea prin care Robert Cazanciuc incerca sa-l scape de un dosar penal pe Tariceanu

Curtea Constitutionala a respins joi, cu majoritate de voturi, cererea formulata de presedintele Senatului, Robert Cazanciuc, si a constatat ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre Senat si Parchetul General. Este vorba despre sesizarea in care Cazanciuc a sesizat CCR dupa ce lui Calin Popescu-Tariceanu i s-a deschis dosar penal pentru abuz in serviciu pentru ca a refuzat sa puna in aplicare o decizie definitiva a Justitiei.

VIDEO Mamica decedata inainte de a naste cel de-al patrulea copil, condusa pe ultimul drum. Politia a intocmit dosar penal

Zeci de rude si apropiati ai Mihaelei Buzoeanu au condus-o, joi, la mormant, pe femeia de 43 de ani care si-a gasit sfarsitul intr-un mod inexplicabil la Maternitatea Buzau. Politia a demarat o ancheta, la solicitarea Spitalului Judetean.

A plecat de acasa, desi era infectata cu coronavirus. A fost gasita la sute de kilometri distanta si s-a ales cu dosar penal

O femeie din Alba Iulia este cercetata penal dupa ce a plecat de la adresa de domiciliu unde era carantinata ca urmare a diagnosticarii cu virusul Sars-Cov-2.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )