Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Incendiu la spitalul din Sinaia. Un pacient se afla pe masa de operatie. Pacientii si personalul, evacuati (FOTO)

B1 B1,
EXCLUSIV Incendiu la spitalul din Sinaia. Un pacient se afla pe masa de operatie. Pacientii si personalul, evacuati (FOTO)

Un incendiu a izbucnit miercuri, 15 iulie, in jurul orei 16:00, la spitalul din Sinaia. O statie de oxigen depozitata in subsolul cladirii a luat foc. Toti pacientii si cadrele medicale au fost rapid evacuate, ia. continuă pe B1

Incendiu la Spitalul din Sinaia. Pacientii, printre care si o lauza si bebelusul ei, au fost evacuati

Opt pacienti internati la Spitalul din Sinaia au fost evacuati, miercuri dupa-amiaza, din cauza unui incendiu care a izbucnit la subsolul cladirii. Printre persoanele evacuate se afla si o femeie care abia a nascut.

EXCLUSIV Incendiu in Bucuresti, aproape de Gara de Nord. Mai multe vagoane de tren au luat foc (GALERIE FOTO)

Un incendiu a izbucnit in apropiere deGara de Nord, din Capitala, in seara de 13 iulie. Mai multe vagoane de tren au luat foc. Este vorba despre doua vagoane dezafectate, care au luat foc.

Spitalul din Bucuresti care a primit ca donatie un robot de sterilizare

Spitalul Universitar din Bucuresti a primit o donatie importanta. Vorbim despre un robot de sterilizare produs de o companie din Romania. Initiativa a pornit in urma unei campanii de responsabilitate sociala.

Protest la spitalul din Gaesti, transformat in spital COVID: Angajatii spun ca sunt prea putini pentru a asigura si urgentele si sectiile COVID si nu au circuite epidemiologice Ministerul Sanatatii sustine contrariul

Angajatii spitalului din Gaesti au protestat, luni dimineata, in curtea unitatii sanitare, dupa ce aceasta a fost transformata in spital COVID, iar cadrelor medicale li s-a transmis ca din acest moment trebuie sa trateze pacienti infectati cu coronavirus si sa asigure si urgentele medicale. Angajatii spitalului spun ca sunt foarte putini si nu pot asigura si urgentele, si sectiile COVID. in plus, ei spun ca nu au nici circuite epidemiologice care sa separe acesti pacienti. De cealalta parte, Ministerul Sanatatii spune ca decizia a fost luata dupa ce judetul Dambovita s-a confruntat, in ultimele doua saptamani, cu o crestere a numarului de cazuri de pacienti infectati cu coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )