Libnet.ro
UNICEF

16:00

EXCLUSIV Ce se intampla acum cu fata arsa din Mehedinti. Este tot in coma, dupa ce a trecut prin momente crancene. Ce sanse are sa isi revina

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Ce se intampla acum cu fata arsa din Mehedinti. Este tot in coma, dupa ce a trecut prin momente crancene. Ce sanse are sa isi revina

La o luna de cand a fost arsa de vie de catre un criminal periculos, starea fatei de 17 ani din Mehedinti s-a ameliorat putin, insa, in cazul in care va supravietui, o asteapta un lung sir de operatii de reconstructie faciala. A fost arsa de vie si are chipul desfigurat La inceputul lunii iunie, . continuă pe Playtech

Ce se intampla acum cu dosarul Margheritei de la Clejani. Dezvaluirile parintilor ei

Ionita si Viorica de la Clejani au venit la emisiunea La Maruta si au vorbit despre dosarul Margheritei, dar si ce se intampla acum cu ea. Se pare ca Margherita este bine acum si este preocupata de atelierul ei de moda. Ce se intampla acum cu dosarul Margheritei de la Clejani Iata ce au declarat .

Ce se intampla acum cu Maria Ciobanu, la 82 de ani. Se topeste pe picioare de dor

Maria Ciobanu este afectata de pandemia de coronavirus. indragita solista de muzica populara nu a mai reusit sa vina in tara de ceva vreme, iar asta o face sa sufere. Celebra interpreta de muzica populara, dornica sa urce din nou pe scena Are 82 de ani, dar Maria Ciobanu recunoaste ca ii este dor sa .

Ce se intampla acum la granita Romaniei cu Ungaria. Totul e oficial

Noile reglementari cu privire la accesul persoanelor care vin din tari aflate in zonele galbene sau rosii au intrat de astazi in vigoare, in Ungaria. Astfel, cetatenii romani vor fi supusi unor noi conditii pentru a li se permite accesul in tara vecina. Ce se intampla la granita Romaniei cu Ungaria. Totul a devenit oficial .

Romania, pe lista neagra si in Italia. Anuntul zilei in Peninsula: ce se intampla acum

Romania a intrat pe un drum cu sens unic. Suntem mai liberi, dar tot mai bolnavi, numarul infectarilor cu COVID-19 crescand cu 50%. Tara noastra devine un pericol pentru cei din jur, transmit italienii, care iau in calcul sa puna bariere de netrecut intre noi si ei, scrie La Repubblica. Focare in Balcani, scriu italienii.

Continua razboiul intre tatal Madalinei Manole si Petru Mircea. Ce se intampla acum, de fapt

Astazi, pe 14 iulie, se implinesc zece ani de la moartea Madalinei Manole. Artista s-a sinucis chiar in ziua cand urma sa implineasca 43 de ani, inghitind o substanta toxica, numita furadan. La un deceniu de la moartea ei, tatal artistei, Ion Manole, face declaratii extreem de dureroase. Continua razboiul intre tatal Madalinei Manole si .

Ungaria, inca o masura umilitoare pentru romani. Se intampla acum, la granita Romaniei

Ungaria a impus noi restrictii in ceea ce priveste calatoriile transfrontaliere incepand de miercuri, 15 iulie, pentru a preveni raspandirea coronavirusului dupa o crestere a unor cazuri noi in mai multe tari, inclusiv Romania, a declarat duminica seful de cabinet al premierului Viktor Orban. Ungaria, inca o masura umilitoare pentru romani care vor sa intre .

Ce se intampla acum intre Bianca Dragusanu si Victor Slav. Alex Bodi stie tot

Printre barbatii importanti din viata Biancai Dragusanu se numara, cronologic, Catalin Botezatu, care i-a netezit drumul spre celebritate, Victor Slav, tatal fetitei ei, dar si Alex Bodi. Bianca Dragusanu, interviu despre Victor Slav si Alex Bodi Bianca Dragusanu s-a nascut in Petrosani si a devenit celebra in lumea mondenp din Romania dupa ce in mai .

Ce alimente sunt mai ieftine acum, fata de anul trecut. Topul surprinzator

Care sunt alimentele care s-au ieftinit consierabil anul acesta fata de anul trecut? Datele oficiale ale Comisiei Europene arata tot. Ce se afla pe primele pozitii? TOP: Alimente mai ieftine decat anul trecut Romanii cheltuie multi bani pe mancare, de asemeneasi arunca o cantitate imensa din aceasta. Criza sanitara a adus schimbari si in privinta .

Veste exceptionala de la Digi |RCS-RDS: toti romanii trebuie sa afle ce se intampla acum

Digi |RCS-RDS vine acum cu un anunt deosebit pentru toti romanii. Compania a anuntat un program prin care va ajuta numerosi elevi din 17 judete ale tarii. Astfel, le intinde o mana de.

Alina Bica, in fata instantei din Italia: Nu vreau sa ma intorc in Romania. Daca sentinta va fi confirmata, voi cere sa execut pedeapsa aici in Romania exista un singur penitenciar pentru femei (presa)

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, fugara din tara si retinuta saptamana trecuta in Italia, avand o condamnare definitiva de patru ani de inchisoare, a sustinut in fata unei instante italiene ca nu fuge, dar ca nu vrea sa se intoarca in Romania si ca vrea sa-si execute condamnarea in Italia, scrie Gazeta Romaneasca, citand La Gazzetta del Mezzogiorno. Presa italiana mai noteaza ca Alina Bica este in Italia de aproximativ un an, fiind consultant legal pentru companii din zona Brescia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )