Libnet.ro
UNICEF

05:30

EXCLUSIV Judetele din Romania cu cea mai mica rata de incidenta a noului coronavirus

B1 B1,
EXCLUSIV Judetele din Romania cu cea mai mica rata de incidenta a noului coronavirus

Valorile cu privire la rata de pozitivare si numarul de infectari se afla pe un puternic trend ascendent in Romania. Autoritatile iau in calcul noi restrictii. Bucuresti, Valcea si Iasi sunt zonele cu cei. continuă pe B1

FLORIN CITU: Luna aceasta a inregistrat cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017

Florin Citu a declarat ca Romania inregistreaza cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 pana in prezent, facand referire la datele prezentate de Institutul National de Statistica, potrivit Agerpres.

Citu: Avem cea mai mica rata a inflatiei din 2017 pana in prezent

Romania inregistreaza cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 pana in prezent, a declarat, luni, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, facand referire la datele prezentate de Institutul National de Statistica.

Ministrul Finantelor: Avem, in luna septembrie, cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 si pana astazi (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni ca in spetembrie a fost inregistrata cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 si pana in prezent. Potrivit datelor anuntate de Institutul.

Judetele din Romania cu cea mai mare rata de incidenta COVID

069 de noi cazuri de COVID-19 au fost confirmate in ultimele 24 de ore, potrivit Grupului de Comunicare Strategica. 051 de teste au fost efectuate in intervalul mentionat, 6. 605 in baza definitiei de caz si.

EXCLUSIV Teste gresite si oameni perfect sanatosi trimisi in izolare. Lorand Savu, doctor in microbiologie moleculara: S-au infiintat o multime de centre fara cea mai mica experienta

In spatiul public se discuta din ce in ce mai mult despre marirea capacitatii de testare pentru a depista persoanele infectate de COVID-19, in urma recomandarilor venite de la OMS. Testarea masiva este.

CORONAVIRUS |Bucurestiul are cea mai mare rata de incidenta. Ce judete completeaza topul

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns, marti, la 160. 461 de persoane infectate. Dintre acestea, 120. 515 au fost declarate vindecate, 651 sunt in stare grava in sectiile de Terapie Intensiva, iar.

Cele trei localitati din Romania in care se organizeza turul doi la locale

Turul doi al alegerilor locale are loc, duminica, in trei localitati din judetele Bistrita-Nasaud, Timis si Teleorman, unde candidatii au fost la egalitate, in urma scrutinului din 27 septembrie. Pana la ora 11. 00, prezenta la urne a fost de 19,16%, cea mai mare fiind in localitatea Balaci din judetul Teleorman, transmite News. ro.

Este oficial. O noua localitate din Romania a intrat de astazi in carantina. Oamenii pot iesi din casa doar in cazuri exceptionale

Pandemia de COVID-19 atinge cote alarmante, iar numarul tot mai mare de cazuri conduce Romania catre o carantina nationala. incepand de astazi, de la ora 5:00, o zona dintr-o comuna din Galati a intrat in carantina, timp de 14 zile. Decizia autoritatilor de a restrictiona accesul pe aceste strazi a venit dupa ce rata de .

inca aproape 140 de scoli din Romania au trecut in scenariul rosu in ultimele 24 de ore

Datele publicate marti de Ministerul Educatiei arata ca 654 de unitati de invatamant din Romania fac cursuri exclusiv online, ceea ce inseamna ca in ultimele 24 de ore au trecut in scenariul rosu inca 137 de unitati, in timp ce 5. 233 sunt in scenariul mixt.

GCS: Un copil de 4 ani, cea mai tanara victima a coronavirusului din Romania

Un copil in varsta de patru ani este cea mai tanara victima dupa infectarea cu coronavirus in Romania. Decesul sau a fost anuntat duminica de Grupul de Comunicare Strategica GCS), conform Digi24.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )