Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Bucurestiul are cea mai mare rata de incidenta. Ce judete completeaza topul

B1 B1,
CORONAVIRUS |Bucurestiul are cea mai mare rata de incidenta. Ce judete completeaza topul

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns, marti, la 160. 461 de persoane infectate. Dintre acestea, 120. 515 au fost declarate vindecate, 651 sunt in stare grava in sectiile de Terapie Intensiva, iar. continuă pe B1

Judetele din Romania cu cea mai mare rata de incidenta COVID

069 de noi cazuri de COVID-19 au fost confirmate in ultimele 24 de ore, potrivit Grupului de Comunicare Strategica. 051 de teste au fost efectuate in intervalul mentionat, 6. 605 in baza definitiei de caz si.

FLORIN CITU: Luna aceasta a inregistrat cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017

Florin Citu a declarat ca Romania inregistreaza cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 pana in prezent, facand referire la datele prezentate de Institutul National de Statistica, potrivit Agerpres.

Citu: Avem cea mai mica rata a inflatiei din 2017 pana in prezent

Romania inregistreaza cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 pana in prezent, a declarat, luni, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, facand referire la datele prezentate de Institutul National de Statistica.

Ministrul Finantelor: Avem, in luna septembrie, cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 si pana astazi (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni ca in spetembrie a fost inregistrata cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 si pana in prezent. Potrivit datelor anuntate de Institutul.

Cea mai mare onoare pentru Gheorghe Hagi! A fost inclusv intr-un top magnific, alaturi de Zidane, Pele si Maradona

Gheorghe Hagi este considerat cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile. Dar si printre cei mai buni din lume, in toata istoria. Prestigioasa publicatie France Football, cea care acorda Balonul de Aur, a facut un top al celor mai buni fotbalisti din istorie. La capitolul mijlocasi ofensivi, din 20 de jucatori nominalizati, unul este .

Prognoza meteo, azi, 13 octombrie 2020. in cea mai mare parte a tarii va ploua

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru marti, 13 octombrie 2020. Potrivit acestora, cerul va fi innorat, iar in cea mai mare parte a tarii va ploua. Temperatura.

Polonia incepe sa dezamorseze cea mai mare bomba din Al Doilea Razboi Mondial gasita vreodata

Scafandrii marinei au inceput luni o operatiune de cinci zile pentru a dezactiva cea mai mare bomba .

Iga Swiatek, dupa ce a castigat Roland Garros-ul: Cea mai mare provocare a mea, a fi constanta

Iga Swiatek, prima jucatoare poloneza, atat la feminin cat si la masculin, care a castigat un turneu de Grand Slam, sambata la Roland Garros, considera ca cea mai mare provocare a sa va fi aceea de a fi constanta, relateaza AFP.

EXCLUSIV Judetele din Romania cu cea mai mica rata de incidenta a noului coronavirus

Valorile cu privire la rata de pozitivare si numarul de infectari se afla pe un puternic trend ascendent in Romania. Autoritatile iau in calcul noi restrictii. Bucuresti, Valcea si Iasi sunt zonele cu cei.

Focarele de coronavirus din judetul cu cea mai mare incidenta de cazuri la mia de locuitori. Cel mai extins are peste 130 de persoane infectate

In judetul Alba sunt in evolutie un numar de 18 focare COVID-19, potrivit situatiei prezentate luni de DSP Alba.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )