Libnet.ro
UNICEF

14:00

EXCLUSIV Lovitura dura pentru Mihai Bendeac. Femeia pe care o iubeste se va casatori cu alt barbat

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Lovitura dura pentru Mihai Bendeac. Femeia pe care o iubeste se va casatori cu alt barbat

L-a fermecat pe Mihai Bendeac la prima vedere! Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, este femeia care a reusit imposibilul. I-a furat mintile celebrului jurat de la iUmor, dintr-o privire! Dupa savurosul moment artistic sustinut de ea la celebra emisiune, juratul Mihai Bendeac a recunoscut public ca o iubeste de mai mult timp, in secret. intr-un . continuă pe Playtech

Cartea lui Mihai Bendeac despre ce este, cat costa si ce a decis sa faca autorul cu banii castigati

Cunoscutul actor Mihai Bendeac, a lansat o carte, astazi 10 decembrie 2020, scrisa impreuna cu mama sa, Emilia Bendeac. Cartea este o autobiografie. Iata cateva informatii despre cartea lui Bendeac. Totul despre cartea lui Mihai Bendeac Mihai Bendeac, una dintre cele mai cunoscute figuri din showbizul romanesc, membru al juriului in cadrul emisiunii iUmor de .

George Simion a facut un nou transfer la AUR. A adus-o pe femeia care a avut un scandal urias cu Vadim Tudor

Pe vremea cand PRM era un partid de luat in seama, sub conducerea regretatului Vadim Tudor, a aparut un scandal. in scandal era implicat liderul de atunci al partidului si o tanarasperanta din politica de atunci a Romoaniei. Pe numele ei, Ancuta Carcu, tanara speranta intra in atentia presei, dupa acuzatiile aduse liderului PRM de .

Scandal urias in PNL. Orban, acuzat ca a vandut meciul. Avem numele celui care l-ar inlocui la sefia Camerei Deputatilor

Dupa incheierea negocierilor pentru alcatuirea noului guvern si inclusiv pentru premierul care va fi propus de coalitia de centru-dreapta, negocieri care s-au incheiat vineri seara, parea ca lucrurile s-au linistit. insa nu este deloc asa. Dupa ce si-a luat ramas bun de la Dacian Ciolos, Dan Barna si Kelemen Hunor si a plecat de la Vila Lac, Ludovic Orban a trebuit sa-i infrunte pe contestatarii din partidul sau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3245 seconds )