Libnet.ro
UNICEF

06:15

George Simion a facut un nou transfer la AUR. A adus-o pe femeia care a avut un scandal urias cu Vadim Tudor

Playtech Playtech,
George Simion a facut un nou transfer la AUR. A adus-o pe femeia care a avut un scandal urias cu Vadim Tudor

Pe vremea cand PRM era un partid de luat in seama, sub conducerea regretatului Vadim Tudor, a aparut un scandal. in scandal era implicat liderul de atunci al partidului si o tanarasperanta din politica de atunci a Romoaniei. Pe numele ei, Ancuta Carcu, tanara speranta intra in atentia presei, dupa acuzatiile aduse liderului PRM de . continuă pe Playtech

George Simion, huiduit la Timisoara

Liderul AUR, George Simion, care s-a aflat, miercuri, la Timisoara pentru a se intalni cu simpatizantii partidului pe care il conduce si pentru a depune candele pe treptele Catedralei Mitropolitane, in memoria eroilor cazuti in timpul Revolutiei din Decembrie 1989, a fost huiduit de mai multi timisoreni, printre care si revolutionari, scrie News.

Societatea Timisoara, impotriva prezentei lui George Simion la comemorarea Revolutiei: Au doi ofiteri implicati in reprimare

Societatea Timisoara a reactionat la vestea ca George Simion si reprezentantii partidului AUR se pregatesc sa participe la Timisoara la un eveniment dedicat revolutiei din 1989.

Ce cadou i-a facut George Simion lui Klaus Iohannis. Gestul lui ii va aduce lauda romanilor

Ieri au avut loc intalnirile Presedintelui cu partidele politice. Negocierile pentru formarea unui nou Guvern, conform acestuia, au esuat. Fiecare dintre partidele participante la intalniri au venit cu proprii candidati pentru functia de Prim-Ministru. Liderul aliantei AUR, George Simion a fost si el prezent la Palatul Cotroceni, dar si in acest caz negocierea a fost .

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant

Ce a facut Klaus Iohannis dupa ce George Simion i-a dat o harta cu Romania impadurita. Este socant. Coincidenta sau nu, presedintele, la scurt timp dupa ce a primit cadoul de la liderul AUR, a iesit la impadurit. Klaus Iohannis a luat in serios cadoul de la George Simion? Ce a facut presedintele dupa ce .

Vasile Popovici, revolutionar: George Simion e un nerusinat, care a incercat sa confiste o sarbatoare a Romaniei. Toate scursurile s-au adunat in AUR. Toate! Reactia lui Simion (VIDEO)

George Simion, copresedinte al Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a fost huiduit, miercuri, de mai multi timisoreni, printre care si revolutionari. Anterior, Societatea Timisoara a criticat in termeni.

Secretul lui George Simion de la AUR s-a aflat: A murit cand a luat-o Becali

Alianta Unim Romanii a fost surpriza ultimelor alegeri parlamentare, din 6 decembrie. A primit 8,6 procente din voturile exprimate si a devenit astfel a patra forta politica din Romania. George Simion, liderul partidului, este cunoscut pentru trecutul sau in peluze, in special la meciurile echipei nationale. Acesta a spus ca a fost in trecut fanul .

George Simion si sustinatorii AUR n-au fost lasati sa aprinda lumanari pe treptele Catedralei din Timisoara VIDEO

Comemorare cu scandal in centrul Timisoarei. George Simion, liderul AUR, a fost aparat de un cordon de jandarmi in timp ce se adresa timisorenilor care l-au votat.

George Simion (AUR), huiduit de revolutionari la Timisoara: Mincinosule, manipulatorule!

George Simion, copresedinte al Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a fost huiduit, miercuri, de mai multi timisoreni, printre care si revolutionari. El a ajuns in Timisoara pentru a se intalni cu.

Sexy-peremista Ancuta Carcu s-a inscris in AUR. Ce spune despre George Simion

Fosta peremista Ancuta Carcu a anuntat pe pagina sa de Facebook ca intra in AUR si ca va lupta pentru oameni. Aceasta l-a numit pe George Simion, liderul formatiunii politice vocea tuturor romanilor.

George Simion: Tara asta merge mai bine neguvernata!

Liderul AUR, George Simion, a comentat felul in care s-au desfasurat consultarile de luni de la Cotroceni. Tara asta merge mai bine neguvernata, a spus George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )