Libnet.ro
UNICEF

12:00

EXCLUSIV Orasele din Romania, tot mai interesate de tehnologia de tip Smart City. Prindem din urma marile metropole Unde se dezvolta cele mai importante proiecte

B1 B1,
EXCLUSIV Orasele din Romania, tot mai interesate de tehnologia de tip Smart City. Prindem din urma marile metropole Unde se dezvolta cele mai importante proiecte

EXCLUSIV Unul dintre subiectele de discutie in cadrul celei de-a a doua editie a International Business Forum IBF 2019 a fost tehnologia de tip Smart city si modul in care aceasta schimba institutiile si c. continuă pe B1

MARILEN PIRTEA: Raportul FMI confirma imaginea unui dezmat bugetar finantat din imprumuturi tot mai scumpe

Deputatul liberal Marilen Pirtea, vicepresedintele Camerei deputatilor, a spus ca inceputul lunii septembrie amplifica semnele despre sanatatea precara a economiei romanesti, dupa ce expertii de la BNR au indicat existenta unor premise ale declansarii crizei fiscal-bugetare, fapt reiterat si de documentul FMI, care confirma imaginea unui dezmat bugetar finantat din imprumuturi foarte scumpe.

Ce pensie are Adriana Iliescu. Cea mai batrana mama din Romania, umilita dupa ce a fost atatia ani profesor universitar

Adriana Iliescu face tot posibilul ca fiicei sale Eliza sa nu ii lipseasca nimic. Femeia se descurca insa foarte greu. Dupa ce a fost profesor universitar, cea mai batrana mama din Romania primeste o pensie de aproape 2. 000 de lei. Cele doua traiesc in conditii grele intr-un apartament din Drumul Taberei. Adriana Iliescu, cea mai .

Vedete care au plecat definitiv din Romania. Au vandut tot si s-au angajat ca oameni simpli in strainatate

Celebritatea, pe langa benefiicele sale, este deseori si o greutate uriasa care apasa pe umerii vedetelor din intreaga lume, dar si a celor din Romania. E adevarat, la un alt nivel fata de cele din strainatate, persoanele publice de la noi s-au simtit constranse, la un moment dat, de imprejurari, statut, consecinte, fie obligatii, asa .

Scolile private, o alternativa tot mai cautata de romani. Un business de peste 40 de milioane de euro

Pe fondul degradarii tot mai accentuate a invatamantului de stat, de la starea precara a scolilor si a materialelor didactice la calitatea tot mai slaba a profesorilor si criza accentuata de personal, tot mai multi romani isi trimit copiii la scolile.

Corporate Report: Piata obligatiunilor corporatiste este tot mai incinsa; Huawei acuza guvernul american ca actioneaza fara scrupule pentru a-i perturba afacerile; State americane vor deschide investigatii antitrust impotriva lui Google

Desi aduc randamente tot mai mici, titlurile companiilor se vand ca painea calda Cercetarile privind practicile incorecte ale lui Huawei se extind pe noi planuri Justitiarii americani vor ataca in grup gigantul tehnologic .

Maroc : in zona Tanger investitiile continua in ritm accelerat - S-a deschis un nou terminal portuar, tot mai multi furnizori auto incep productia

Tanger este unul dintre locurile care s-a dezvoltat cel mai mult in ultimii 15 ani datorita unui plan de multe miliarde euro sustinut de regele Marocului. Tara vrea sa ajunga sa produca un milion de masini in 2022 si a trecut de 400. 000 anul trecut, contand enorm cele doua uzine Renault. Marocul vrea sa construiasca un al treilea terminal de containere in port, dupa ce in iunie s-a inaugurat pe al doilea si tot mai multe companii se instaleaza in zona libera de taxe. Marocul vrea si un al treilea mare constructor auto si face multe pentru a-l atrage.

Contrapartea Centrala - tot mai aproape de constituire

Adrian Tanase, Bursa De Valori Bucuresti: Doresc ca pana la sfarsitul lunii, noua companie sa fie infiintata, astfel incat sa putem initia procesul de autorizare a Contrapartii Centrale * Surse: Fiecare SIF va participa cu 300. 000 de euro la capitalul initial al CCP-ului Derivatele sunt tot mai aproape de Bucuresti, in conditiile in care exista sanse reale ca societatea ce va functiona ca o Contraparte Centrala CCP), entitate in absenta careia astfel de instrumente financiare nu pot fi tranzactionate, sa fie infiintata pana la finele acestei luni in tara noastra.

Detalii necunoscute despre cel mai de succes serial de comedie din Romania. Cum a luat nastere Las Fierbinti

Cel mai iubit serial de comedie din Romania, care sa speram ca va ajunge din urma numarul sezoanelor cunoscutului show Tanar si nelinistit a avut un inceput diferit. Cine a venit cu ideea celui mai de succes produs de televiziune al momentului? Chiar Costi Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, a dezaluit acest lucru.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

Finantare de 10,5 milioane de lei pentru cea mai mare plantatie de afini bio din Romania, oferita de OTP Bank

Aflata in satul Mija, comuna I. Caragiale din Dambovita, MerryBerry este cea mai mare plantatie de afini bio din Romania. Suprafata ei actuala este de 100 de hectare, pe care arbustii au fost plantati in anii 2016 2017, ceea ce inseamna ca va.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )