Libnet.ro
UNICEF

08:45

Finantare de 10,5 milioane de lei pentru cea mai mare plantatie de afini bio din Romania, oferita de OTP Bank

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Finantare de 10,5 milioane de lei pentru cea mai mare plantatie de afini bio din Romania, oferita de OTP Bank

Aflata in satul Mija, comuna I. Caragiale din Dambovita, MerryBerry este cea mai mare plantatie de afini bio din Romania. Suprafata ei actuala este de 100 de hectare, pe care arbustii au fost plantati in anii 2016 2017, ceea ce inseamna ca va. continuă pe Wall-Street Ro

AFM a aprobat o finantare de 10,09 milioane lei orasului Codlea

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a anuntat, luni, ca a aprobat un dosar de finantare depus de Municipiul Codlea, judetul Brasov, pentru inchiderea depozitelor de deseuri municipale neconforme, suma aprobata pentru proiectul depus fiind de 10,09 milioane lei.

Licitatie de peste 643 milioane de lei pentru modernizarea Sectorului 4: Se vor pune in functiune sute de fantani cu ratoi, lupi, ursuleti, cai si ingerasi

Un numar maxim de 380 de fantani arteziene cu ratoi, cai, ingerasi, lupi, ursuleti etc. ar putea fi puse in functiune in urmatorii patru ani in Sectorul 4 din Bucuresti. Masura apare in documentatia unei licitatii lansate recent de primaria condusa de PSD-istul Daniel Baluta. Institutia vrea sa incheie un acord cadru pe patru ani pentru amenajarea, intretinerea, extinderea si modernizarea domeniului public din Sectorul 4, contract in valoare estimata la peste 643,6 milioane de lei, finantat din bani publici.

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Pierdere de 0,61 milioane de lei pentru iHunt

Translatia spre brandul propriu si extinderea pe segmentul B2B offline a afectat rezultatele companiei, se arata in raportul iHunt iHunt Technology HUNT), ultima companie listata pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB), a raportat pentru primele sase luni ale anului curent o pierdere de 0,61 milioane de lei, fata de un profit de 0,12 milioane de lei pentru prima jumatate a lui 2018, se arata in raportul emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB) la finele saptamanii trecute.

Cealalta cea mai buna orchestra din lume la Enescu2019

Si britanicii pretind ca London Symphony Orchestra e cea mai buna din lume. Dar este foarte posibil ca in Romania Berliner Philharmoniker sa nu fie detronata de nimeni, dat fiind ca faima i-a precedat zeci de ani pana cand au debutat la Festivalul Enescu, abia in 2015.

SUPLIMENT GAMBLING CU 15,88% MAI MULT DECAT IN 2017 Profitul brut al Loteriei Romane - aproape 119 milioane lei, in 2018

Loteria Romana a inregistrat, anul trecut, venituri totale de peste 1,07 miliarde lei, ceea ce reprezinta o crestere de 5,61% fata de veniturile totale bugetate si de 17,08% comparativ cu veniturile totale inregistrate in 2017. Profitul brut inregistrat in 2018 a depasit 118,8 milioane lei, ceea ce reprezinta o crestere de 41,68% in comparatie cu valoarea bugetata si de 15,88% fata de profitul brut inregistrat in anul anterior.

Ce pensie are Adriana Iliescu. Cea mai batrana mama din Romania, umilita dupa ce a fost atatia ani profesor universitar

Adriana Iliescu face tot posibilul ca fiicei sale Eliza sa nu ii lipseasca nimic. Femeia se descurca insa foarte greu. Dupa ce a fost profesor universitar, cea mai batrana mama din Romania primeste o pensie de aproape 2. 000 de lei. Cele doua traiesc in conditii grele intr-un apartament din Drumul Taberei. Adriana Iliescu, cea mai .

ANSVSA: Amenzi de 2,7 milioane de lei pentru agenti economici de pe litoral

Inspectorii sanitari-veterinari au aplicat amenzi in valoare de 2,776 milioane de lei, in urma unor controale efectuate in statiunile de pe litoral, in perioada 24 iunie - 30 august, a anuntat, luni, intr-un comunicat, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Primaria Sectorului 4 - licitatie de 136 milioane euro pentru amenajarea domeniului public

Primaria Sectorului 4 a lansat o licitatie de 643,7 milioane lei 136 milioane euro) pentru amenajarea domeniului public de pe raza sectorului, informeaza news. ro.

VIDEO Fundatie: Pe lacul Snagov a avut loc cea mai mare deversare de excremente din ultimii 10 ani. Se stie ca nu mai reactioneaza nimeni

Pe lacul Snagov a avut loc cea mai mare si vizibila deversare de excremente din ultimii 10 ani, acuza Fundatia Snagov, adaugand ca acest lucru s-a intamplat si pentru ca acum) se stie ca nu mai reactioneaza nimeni.

Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea. Fostul sef de la Dinamo, la un pas de libertate

Ziua cea mare pentru Cristi Borcea vine cu pasi marunti. Fostul sef de la Dinamo este din ce in ce mai aproape de libertate. Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea in data de 10 septembrie, Borcea isi pune cartile pe masa. Fostul sef de la Dinamo se va prezenta la Judecatoria Sectorului .

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )