Libnet.ro
UNICEF

20:45

EXCLUSIV Ce pedeapsa risca Oana Zavoranu dupa ce a atacat public vedete. Va plati scump

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Ce pedeapsa risca Oana Zavoranu dupa ce a atacat public vedete. Va plati scump

Oana Zavoranu le-a declarat razboi influencerelor din Romania. Si daca pe Instagram le-a luat la rand, acum o face si pe canalul de YouTube, unde desfiinteaza constant nume precum Oana Roman, Adelina Pestritu, Cristina ICH sau Anda Adam. Ce pedeapsa risca Oana Zavoranu dupa ce a atacat public vedete Oana Zavoranu este de neoprit sau, . continuă pe Playtech

Veste buna pentru Pepe, dupa divortul de Raluca Pastrama. Oana Zavoranu sigur va zice: Aha!

A rasarit soarele si pe strada lui Pepe. Dinolo de problemele care s-au ivit pe partea personala, artistului ii merge bine pe alte planuri. Desi sigur n-ar fi vrut, s-a ajuns la vorbele Oanei Zavoranu. Ce se intampla acum cu celebrul artist latino? Pepe a ajuns la vorbele Oanei Zavoranu. Artistul, veste minunata pentru fani .

Oana Zavoranu, prima emisiune in care desfiinteaza vedetele din Romania. Ce dezvaluiri in premiera face

Dupa ce a revenit spectaculos pe micile ecrane anul trecut, chiar din postura in care publicul a cunoscut-o, cea de actrita, in serialul Sacrificiul, Oana Zavoranu continua sa uimeasca. Vedeta si-a lansat azi emisiunea online, postata pe canalul sau de Youtube, unde va desfiinta toate persoanele publice pe care aceasta le considera nedemne de a .

Alex Ashraf, la un pas de despartire de Oana Zavoranu. A spus tot ce i-a facut bruneta

Oana Zavoranu a vorbit despre casnicia ei cu Alex Ashraf. Aceasta a spus chiar ca au existat momente tensionate intre cei doi. Desi se iubesc si se sustin neconditionat, intre Oana Zavoranu si Alex Ashraf nu a fost totul lapte si miere. Alex Ashraf, la un pas de despartire de Oana Zavoranu Cei doi au .

Fosta vedeta, la un pas de inchisoare? Ce a comis si cat risca sa stea dupa gratii

O fosta vedeta de la noi se afla la un pas de inchisoare. Despre ce vedeta este vorba, ce infractiune a comis si cat risca sa stea dupa gratii, cititi in articolul de mai jos. O vedeta de la noi risca multi ani de inchisoare. Despre cine este vorba si ce infractiune a comis O .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )