Libnet.ro
UNICEF

05:30

EXCLUSIV Portretul psihologic al lui Gheorghe Dinca, realizat de un criminolog italian: Un pradator sexual care foloseste o tehnica precisa. Un sociopat sadic cu un IQ redus De ce este greu de prins un astfel de ucigas

Hotnews Hotnews,
 EXCLUSIV Portretul psihologic al lui Gheorghe Dinca, realizat de un criminolog italian: Un pradator sexual care foloseste o tehnica precisa. Un sociopat sadic cu un IQ redus De ce este greu de prins un astfel de ucigas

Medicul si criminologul italian Ursula Franco a acordat HotNews. ro un interviu in care analizeaza profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca, expertul italian aratand ca tehnica folosita de acesta a fost folosita de unii criminali in serie si ca ucigasul din Caracal este un monstru lipsit de constiinta morala, incapabil sa simta vinovatie si remuscari. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV. Imagini cu partenerul lui Gheorghe Dinca

O femeie care l-a cunoscut pe Gheorghe Dinca in Italia a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3. Femeia a vorbit despre cum Dinca si cu un alt barbat, Mihai,racolau femei pentru prostitutie.

Noi informatii in dosarul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca, profilul psihologic al unui criminal monstruos

Numeroasele informatii care ies la iveala din dosarul crimelor din Caracal contureaza un profil psihologic monstruos al criminalului. Martorii vorbesc despre comportamentul deviant al lui Gheorghe Dinca. Acestia .

Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca. Ce le-a cerut criminalul din Caracal

Gheorghe Dinca a indicat unui politist, pentru linistea sa sufleteasca, unde ar fi cadavrul Luizei, fapt pentru care, probabil, vazandu-l ca in sfarsit coopereaza, anchetatorii ii fac toate poftele. Ce le-a cerut criminalul din Caracal? Anchetatorii ii fac toate poftele lui Gheorghe Dinca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis si ars doua tinere, pe .

Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor. Ce le spune politistilor. Scenele se repeta de cateva ori!

Gheorghe Dinca are remuscari? Un politist din ancheta a declarat ca suspectul plange in timpul anchetelor. Ce le spune oamenilor legii? Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor Din data de 27 iulie, Gheorghe Dinca se afla in arest preventiv. Inculpatul este suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, Olt, dar .

Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu sunt identificate dupa nume, ci in functie de perioada din an in care au fost rapite

S-a aflat cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu purtau un nume in mintea bolnava a criminalului care le-a luat vietile. Acestea erau identificate dupa numele lunii in care au ajuns pe mana lui. Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele? Astazi, 5 august, Gheorghe Dinca aconsiderat de cuviinta oportun sa dea si .

Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Nu e cel despre care s-a vorbit initial

Oamenii legii au ascultat si verificat pistele indicate de Gheorghe Dinca. Scanfadrii au cautat prin Dunare, politistii prin poduri, paduri, dar fara rezultat, pana ce un anchetator sa ii gaseasca criminalului punctul sensibil. Cine a fost cel care l-a convins pe inculpat sa vorbeasca? Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca .

Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca din Caracal

Ancheta privind tragedia de la Caracal continua. Gheorghe Dinca a inceput sa coopereze, dar declaratiile sale sunt tot mai pline de mister, iar oamenii legii au gasit, acum, bucati dintr-un alt cadavru ars, in apropierea casei criminalului. Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca Anchetatorii au descoperit noi .

UPDATE Anchetatorii au reluat astazi verificarile in casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, barbatul care a sustinut la audieri ca le-a ucis pe Alexandra, de 15 ani, si pe Luiza, de 18 ani. Sambata seara, familia Alexandrei a fost anuntata ca rezultatul testelor ADN efectuate de Institutul de Medicina Legala arata ca oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin fetei de 15 ani care a sunat de 3 ori la 112, insa dupa un lung sir de erori anchetatorii au patruns in locuinta suspectului abia 19 ore mai tarziu. 15 Gheorghe Dinca a ajuns la casa groazei si participa la cercetari.

Cum l-au facut anchetatorii pe Gheorghe Dinca sa recunoasca unde a dus cadavrele. Asa a cedat

Anchetatorii au gasit oseminte in locul in care Gheorghe Dinca sustine ca a aruncat cadavrul Luizei Melencu, fata disparuta in luna aprilie a acestui an. Ramasitele au fost descoperite pe un camp de langa o padure la 5 kilometri de Caracal, aflata aproape de casa lui Dinca. Cum l-au convins oamenii legii pe criminal sa .

Perchezitie informatica in cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dinca

In cursul zilei de marti, la Caracal, va avea lor o perchezitie informatica in cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca pe cine a sunat Gheorghe Dinca, cine l-a sunat,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )