Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu sunt identificate dupa nume, ci in functie de perioada din an in care au fost rapite

Playtech Playtech,
Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu sunt identificate dupa nume, ci in functie de perioada din an in care au fost rapite

S-a aflat cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu purtau un nume in mintea bolnava a criminalului care le-a luat vietile. Acestea erau identificate dupa numele lunii in care au ajuns pe mana lui. Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele? Astazi, 5 august, Gheorghe Dinca aconsiderat de cuviinta oportun sa dea si . continuă pe Playtech

Declaratie cinica a lui Gheorghe Dinca. Spune ca Luiza i-ar fi cerut bani iar el i-a oferit altceva in schimb

Criminalul de la Caracal pare ca se joaca cu politistii. Le ofera piste false, sustine ca si-a omorat victimele, dupa ce, initial, a refuzat sa comunice si le arata anchetatorilor unde a ascuns anumite obiecte ale victimelor, care se aflau chiar sub nasul lor. Totul este suspect legat de Dinca, iar declaratiile sale sunt din .

Informatii CUTREMURATOARE despre crima din Caracal: Gheorghe Dinca ar fi folosit un amestec de vaselina si carbid pentru a arde cadavrul Alexandrei

Ies la iveala noi informatii ingrozitoare despre felul in care Gheorghe Dinca ar fi ucis-o si incinetar-o pe Alexandra Macesanu. Potrivit unor surse, citate de G4 Media, Dinca l-ear fi spus anchetatorilor ca a .

Filmul complet al unei tragedii revoltatoare. Cum a omorat-o Gheorghe Dinca pe Alexandra Macesanu

Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in Caracal, a fost ucisa. Familia a fost anuntata de tragedie, a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, in direct la Antena 3. Oasele gasite in butoi ii.

Alexandru Cumpanasu vrea o expertiza internationala a ramasitelor din curtea lui Gheorghe Dinca: Nu cred ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre aceasta situatie

UPDATE: Alexandru Cumpanasu a anuntat ca familia Alexandrei este de acord cu efectuarea unei expertize internationale a ramasitelor gasite in curtea lui Gheorghe Dinca. Minunati romani care ne.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: El a crezut ca Luiza si Alexandra sunt prostituate

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat sambata ca barbatul coopereaza cu anchetatorii, Dinca sustinand ca a crezut ca cele doua adolescente Alexandra si Luiza erau.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: El a sustinut in nenumarate randuri ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza si ca nu exista alte victime - UPDATE

Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat, sambata, ca barbatul a sustinut in repetate randuri ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza, ca a incinerat trupul fetei de 15 ani si ca nu exista alte victime.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: A crezut ca Luiza Melencu si Alexandra Macesanu erau prostituate

Avocatul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, a declarat la Digi24 ca a fost avocat din oficiu, de.

Surse: Gheorghe Dinca le-a spus astazi anchetatorilor cum si cand a omorat-o pe Luiza. Informatii infioratoare

Gheorghe Dinca le-ar fi spus astazi autoritatilor ca omorat-o pe Luiza Melencu imediat ce a rapit-o, dupa care ar fi ars-o in acelasi butoi in care a incinerat-o si pe Alexandra Macesanu, dezvaluie surse ci.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: Le-a luat pe fete la ocazie, credea ca sunt prostituate. A spus ca a lovit-o pe Alexandra, care a cazut, s-a lovit la cap si a murit (VIDEO)

Gheorghe Dinca recunoaste ca a ars trupul Alexandrei. Spune ca nu ar fi vrut sa o omoare, ci aceasta a cazut si s-a lovit mortal la cap, dupa ce el a lovit-o. Dezvaluirile le-a facut avocatul angajat de.

UPDATE Anchetatorii au reluat astazi verificarile in casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta continua, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, barbatul care a sustinut la audieri ca le-a ucis pe Alexandra, de 15 ani, si pe Luiza, de 18 ani. Sambata seara, familia Alexandrei a fost anuntata ca rezultatul testelor ADN efectuate de Institutul de Medicina Legala arata ca oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin fetei de 15 ani care a sunat de 3 ori la 112, insa dupa un lung sir de erori anchetatorii au patruns in locuinta suspectului abia 19 ore mai tarziu. 15 Gheorghe Dinca a ajuns la casa groazei si participa la cercetari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )