Libnet.ro
UNICEF

16:00

EXCLUSIV SURSE: CEDO anunta marti decizia pilot impotriva Romaniei din cauza conditiilor de detentie. Vor folosi Guvernul si PSD momentul pentru a forta golirea puscariilor de politicieni corupti si pentru a mutila legislatia penala?

Hotnews Hotnews,
 EXCLUSIV SURSE: CEDO anunta marti decizia pilot impotriva Romaniei din cauza conditiilor de detentie. Vor folosi Guvernul si PSD momentul pentru a forta golirea puscariilor de politicieni corupti si pentru a mutila legislatia penala?

Curtea Europeana a Drepturilor Omului va condamna Romania din cauza conditiilor precare de detentie, urmand sa pronunte cel mai probabil marti o decizie pilot, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Pe rolul Curtii este anuntata pentru marti, 25 aprilie, cauza Rezvimes si altii impotriva Romaniei. Potrivit surselor HotNews. ro, autoritatile romane se asteapta ca judecatorii Curtii de la Strasbourg sa pronunte in cauza Rezvimes asa numita hotarare pilot. Potrivit surselor citate, Curtea nu va aplica amenda uriasa de 80 de milioane de euro cu care tot ameninta politicienii romani, ci este de asteptat sa acorde un termen guvernului pentru a remedia problema conditiilor proaste din inchsiori si a suprapopularii. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV Vine decizia pilot impotriva Romaniei din cauza conditiilor de detentie. Vor folosi Guvernul si PSD momentul pentru a forta golirea puscariilor de politicieni corupti si pentru a mutila legislatia penala?

Curtea Europeana a Drepturilor Omului va condamna Romania din cauza conditiilor precare de detentie, urmand sa pronunte cel mai probabil marti o decizie pilot, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Pe rolul Curtii este anuntata pentru marti, 25 aprilie, cauza Rezvimes si altii impotriva Romaniei. Potrivit surselor HotNews. ro, autoritatile romane se asteapta ca judecatorii Curtii de la Strasbourg sa pronunte in cauza Rezvimes asa numita hotarare pilot. Potrivit surselor citate, Curtea nu va aplica amenda uriasa de 80 de milioane de euro cu care tot ameninta politicienii romani, ci este de asteptat sa acorde un termen guvernului pentru a remedia problema conditiilor proaste din inchsiori si a suprapopularii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )