Libnet.ro
UNICEF

18:30

EXCLUSIV Vedeta din Romania care nu se teme de virusul ucigas: Nu putem pune lacatul pe usa! Cum a ajuns sa isi castige banii dupa anularea concertelor

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Vedeta din Romania care nu se teme de virusul ucigas: Nu putem pune lacatul pe usa! Cum a ajuns sa isi castige banii dupa anularea concertelor

Vedeta a muzicii in anii 90 cu trupa Class, solista Mihaela Cernea s-a reprofilat dupa retragerea din lumina reflectoarelor, fiind profesor pentru o noua generatie de cantareti. in plus, si-a deschis propria sala de fitness si de yoga. Mihaela are 43 de ani, dar arata la fel de bine ca acum 25 de ani cand . continuă pe Playtech

Vedeta din Romania care si-a salvat fratele electrocutat pe tren, cu premiul castigat la TV

In cadrul unui interviu vedeta povesteste cum si-a salvat fratele mai mic din banii pe care i-a castigat la imi place dansul, dupa ce acesta a fost electrocutat intr-un tren si a ajuns la spital. Si-a salvat fratele electrocutat pe tren, cu premiul castigat la TV Este vorba despre Stefan Rebeja, care este cunoscut de .

Vedeta din Romania care s-a imbogatit in pandemie. Si-a luat 2 apartamente in Dubai

Denisa Tanase s-a lansat de mica in industria muzicala, alaturi de sora sa, Raluca Tanase, formand grupul Bambi. Desi muzica i-a fost inceput, de ea se mai ocupa acum doar printre altele, alegand o alta traiectorie profesionala: afacerile. A fost tare inspirata, caci ii lucrurile stralucesc in acest plan. Oficial ii merge bine. Denisa Tanase .

Vedeta din Romania a fost data afara din casa dupa ce l-a inselat. Culisele unui caz uluitor

O vedeta din Romania a fost data afara din casa de iubit dupa ce a aflat ca l-a inselat. Este vorba despre dansatoarea de muzica orientala, Jasmine. Aceasta ar fi plecat din casa iubitului milionar cu ce a venit, cu niste mobila si cu niste flori. Dansatoarea Jasmine, data afara din casa de iubitul milionar .

Vedetele din Romania care s-au trezit fara bani pe carduri. Cum a fost posibil

Mai multe vedete din Romania s-au trezit fara bani pe carduri. Cum a fost posibil, vedeti in randurile de mai jos. Actorul Adrian Nartea, actorul din rolul prinipal al serialului Vlad, Jean de la Craiova si Gabriel Dorobantu s-au trezit cu identitatea furata si cu banii lipsa din conturi. O noua metoda de inselaciune face .

Banca din Romania care vrea sa ofere credite 100% online: cui se adreseaza

O banca din Romania se pregateste sa-si digitalizeze inclusiv serviciul de creditare si pregateste o platforma speciala pentru acest lucru. Raiffeisen Bank, la fel ca alte institutii.

Grupul MedLife sprijina sistemul medical din Romania, procesand la nivel national in laboratoarele sale zeci de mii de analize pentru DSP

Anul 2020 a venit cu un context epidemiologic unic. Lupta cu virusul continua, iar MedLife s-a mobilizat si s-a adaptat noilor conditii, alocand resurse importante pentru a sustine sistemul sanitar din Romania, oferind sprijin autoritatilor de sanatate publica, pentru a face cat mai multe teste si a incetini astfel raspandirea bolii, prin intermediul celor 33 de laboratoare si peste 200 de puncte de recoltare din tara.

Localitatea din Romania unde ajungi doar pe scara. Care este explicatia inedita

Romania este o tara misterioasa, plina de contraste cu orasele si satele vibrante. Multe par blocate intr-o urzeala de timp minunat de nostalgica. in Romania padurile dense primitive ofera adapost lupilor si ursilor, dar si oamenilor, unii izolati de restul societatii. Un astfel de loc este si catunul Inelet. Satul Inelet din Caras-Severin, un loc .

Imagini incendiare cu Inna si Antonia. Cum s-au atins cele doua mari vedete din Romania

Inna si Antonia au fost protagonistele unor scene extrem de sexy. Cele doua dive de la noi s-au atins lasciv si au creat un adevarat scenariu aparte in mintea fanilor de sex masculin. Cum au incins acestea imaginatia tuturor? Inna si Antonia, atingeri incendiare intrea Antonia si Inna exista o prietenie aparte care s-a nascut .

Ministrul Oros, despre cum poate fi solutionata seceta din Romania si cum pot fi ajutati agricultorii

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre cum va fi solutionata problema secetei din Romania si cum vor fi ajutati agricultorii care au fost afectati de seceta masiva.

Personalitati marcante ale comunitatii evreiesti, nemultumite de candidatura deputatului Silviu Vexler la presedintia FCER: Imaginea si interesele tuturor evreilor din Romania vor fi profund afectate

O serie de personalitati marcante ale comunitatii evreiesti din Romania isi exprima nemultumirea fata de candidatura deputatului Silviu Vexler pentru functia de presedinte al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania FCER). De notat ca mai multe voci din comunitate critica si derularea in format fizic a alegerilor, programate in 25 - 26 noiembrie, in plin val doi al pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )