Libnet.ro
UNICEF

10:00

Grupul MedLife sprijina sistemul medical din Romania, procesand la nivel national in laboratoarele sale zeci de mii de analize pentru DSP

Hotnews Hotnews,
 Grupul MedLife sprijina sistemul medical din Romania, procesand la nivel national in laboratoarele sale zeci de mii de analize pentru DSP

Anul 2020 a venit cu un context epidemiologic unic. Lupta cu virusul continua, iar MedLife s-a mobilizat si s-a adaptat noilor conditii, alocand resurse importante pentru a sustine sistemul sanitar din Romania, oferind sprijin autoritatilor de sanatate publica, pentru a face cat mai multe teste si a incetini astfel raspandirea bolii, prin intermediul celor 33 de laboratoare si peste 200 de puncte de recoltare din tara. continuă pe Hotnews

Alianta Pacientilor Cronici din Romania, despre tragedia de la Piatra-Neamt: Sistemul de sanatate este o rana deschisa, asemeni unei arsuri profunde si invadata de viermi

Alianta Pacientilor Cronici din Romania a transmis un mesaj transant despre problemele grave din sistemul de sanatate romanesc dupa tragedia care a avut loc la Piatra Neamt. Aceasta condamna ferm.

Vedeta din Romania care s-a imbogatit in pandemie. Si-a luat 2 apartamente in Dubai

Denisa Tanase s-a lansat de mica in industria muzicala, alaturi de sora sa, Raluca Tanase, formand grupul Bambi. Desi muzica i-a fost inceput, de ea se mai ocupa acum doar printre altele, alegand o alta traiectorie profesionala: afacerile. A fost tare inspirata, caci ii lucrurile stralucesc in acest plan. Oficial ii merge bine. Denisa Tanase .

Producatorii de jocuri video din Romania lanseaza o platforma educativa pentru parinti

Trei sferturi dintre copiii cu varste intre 6 si 15 ani utilizeaza jocuri video, in vreme ce doar 1 din 5 parinti folosesc optiunile de control parental si numai 2 treimi dintre acestia au auzit de sistemul de rating de varsta PEGI, arata studiul european Gametrack. in contextul pandemiei, perioada in care timpul alocat jocurilor video a crescut, Asociatia Dezvoltatorilor de Jocuri din Romania RGDA) vine in intampinarea nevoii parintilor de a relationa cu copiii lor in ceea ce priveste jocurile video si de a-i ghida pe acestia catre jocuri potrivite varstei.

Compania gigant din Romania de unde isi dau demisia in masa angajatii. Ce se intampla aici

600 de angajati ai grupului elen OTE vor pleca voluntar in cadrul operatiunilor de reorganizare. Compania a semnat de curand vanzarea participatiei sale de 54% la Telekom Romania Communications, catre Orange. Compania gigant din Romania de unde isi dau demisia in masa angajatii Compania a renuntat deja de la inceputul acestui an la 500 de .

Orasul din Romania unde oamenii primesc o amenda la 3 minute. Politia isi bate joc de romani

Organele de politie impreuna cu angajati ai mai multor institutii au efectuat mi multe controale pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus in Bihor. in urma acestora, peste 400 de persoane au fost sanctionate. Orasul din Romania unde oamenii primesc o amenda la 3 minute Politia Bihor a transmis duminica printr-un comunicat ca, in ultimele 24 de .

Vedeta din Romania care a scapat de incendiul de la Piatra Neamt. Starea ei e grava

Tragedia de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt a socat o tara intreaga. Zece pacienti infectati cu noul COVID-19 au murit in urma dezastrului cauzat de un scurtcircuit. O vedeta din Romania a scapat din incendiu, insa starea sa de sanatate este grava. Marea actrita care a scapat de incendiul de la Piatra Neamt in .

Colegiul Medicilor din Romania: Nu avem destule paturi pentru marii arsi, muncim in spitale vechi

In contextul incendiului masiv care a avut loc in sectia de ATI, a Spitalului de urgenta Piatra Neamt, Colegiul Medicilor din Romania trage un semnal de alama cu privire la lipsa dotarilor din spitalele din Romania.

Victor Ponta cere redeschiderea scolilor din Romania: Criza educatiei va tine o generatie

Fostul prim-ministru, Victor Ponta este de parere ca scolile din Romania ar trebui sa ramana deschise. Unitatile de invatamant au trecut in scenariul online in urma cu doua saptamini, odata cu.

Are 38 de ani si a fost desemnat sa coordoneze campania de vaccinare anti-COVID din Romania. Cine este medicul Valeriu Gheorghita

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, in timpul conferintei de presa de marti, ca medicul Valeriu Gheorghita va fi coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din Romania. El are 38 de ani, iar din 2012.

Vedeta din Romania care si-a salvat fratele electrocutat pe tren, cu premiul castigat la TV

In cadrul unui interviu vedeta povesteste cum si-a salvat fratele mai mic din banii pe care i-a castigat la imi place dansul, dupa ce acesta a fost electrocutat intr-un tren si a ajuns la spital. Si-a salvat fratele electrocutat pe tren, cu premiul castigat la TV Este vorba despre Stefan Rebeja, care este cunoscut de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )