Libnet.ro
UNICEF

11:30

EXCLUSIV Vedeta din Romania, internata la Psihiatrie, dupa ce i s-a furat un milion de euro. Marturisiri dramatice despre cel mai negru episod din viata sa

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Vedeta din Romania, internata la Psihiatrie, dupa ce i s-a furat un milion de euro. Marturisiri dramatice despre cel mai negru episod din viata sa

Viata ne arata de multe ori ca putem ajunge intr-o clipa din print in cersetor, iar asta pare sa nu le ocoleasca nici macar pe vedetele la care ne uitam de atatea ori cu invidie. Este si povestea dintr-un interviu tulburator pe care reporterii speciali Impact. ro au reusit sa il realizeze cu un renumit designer . continuă pe Playtech

Un actor celebru din Romania, probleme grave de sanatate. Cate pastile ia in fiecare zi: Altfel mor

Un actor de la noi are probleme grave de sanatate. Vedeta si-a ingrijorat fanii carora le-a mentionat ca ia pastile zilnic pentru ca astfel se poate mentine in viata. Despre cine este vorba si ce diagnostic i-au pus medicii? Probleme grave de sanatate pentru un actor de la noi Cei mai multi dintre romani il .

Cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii. Pensionarii din Romania pot avea o mare surpriza

Este cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii. Parlamentarii PSD urmeaza sa depuna in Parlament amendamente la bugetul de stat pentru a se majora alocatiile si pensiile in 2021, a spus purtatorul de cuvant al PSD, pe nume Radu Oprea, dupa sedinta BPN de luni. Cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii Putem .

Ultima ora. Constanteanul ars transferat in Belgia a murit. in ce stare venise din Romania: Mirosea si era cu niste comprese directe pe piele!

Veste trista in aceasta dimineata, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat decesul barbatului din Constanta, care fusese transferat pentru ingrijiri specializate in Belgia. Din pacate, evolutia starii de sanatate a acestuia a fost nefavorabila, avand in vedere ca pacientul ajunsese in strainatate cu mai multe bacterii si ciuperci luate din spitalele din Romania. Constanteanul, victima .

Povestea profesoarei din Romania care a facut sapte vaccinuri pentru a putea calatori

O profesoara din Romania se pregateste sa faca vaccinul chinezesc impotriva COVID-19, dupa ce a facut deja sapte vaccinuri, in ultimii sapte ani, pentru a putea sa calatoreasca.

Barbatul cu arsuri transferat in Belgia a murit. Ministerul Sanatatii anunta control la cele 3 spitale din Romania care l-au tratat

Barbatul de 51 de ani care a suferit arsuri pe 64% din suprafata corpului in urma unui accident de munca la Constanta si care la finalul lunii ianuarie a fost transferat in Belgia a murit. Ministerul Sanatatii anunta ca a trimis Corpul de control pentru a verifica modul in care a fost tratat pacientul in cele 3 spitale din Romania in care a fost internat inainte de a fi transferat in Belgia. Medicul Ciprian Isacu, cel care l-a ingrijit pe pacient in Belgia, spunea ca barbatul a ajuns acolo cu ranile necuratate, avand patru bacterii si o ciuperca luate din spitalele din Romania.

Drama unei cantarete din Romania. A ramas fara voce. Ce a patit in ziua operatiei

Drama unei cantarete din Romania este prezentata chiar de catre aceasta, Simona Costin. Artista nu ezita sa marturiseasca dramele prin care a trecut de-a lungul vietii. A ramas si fara voce la un moment dat, lucru care a speriat-o teribil. Drama unei cantarete povestita in detaliu Faimoasa cantareata din Bihor a marturisit ca de-a lungul .

Orasul din Romania, recomandat de Europa turistilor. Sigur se va aglomera in 2021

Un oras din Romania face mandra tara si datorita faptului ca recent a fost inclus in top 5 cele mai bune destinatii turistice europene pentru 2021. Cate voturi a primit si despre ce loc este vorba? Destinatii turistice europene: orasul din Romania care a ajuns in top 5 Sibiul surprinde cu frumusetile sale si cu .

Partia magica din Romania pe care toti turistii se inghesuie. Aici trebuie sa schiezi si tu

Tot mai multi turisti aleg sa mearga pe partia magica din Romania. in momentul de fata, reprezinta cel mai uimitor domeniu schiabil. Cei care se ocupa de promovarea turismului, au introdus la randul lor in oferta, aceasta partie de schi. Partia magica din Romania care a devenit preferata schiorilor Domeniul schiabil Transalpina Voineasa a .

Si-a stricat fata cu operatiile estetice. Artistul de 61 de ani din Romania si-a socat fanii

Unul dintre cei mai cunoscuti artisti ai Romaniei a fost surprins de catre fotoreporterii Impact. ro. La 61 de ani, din dorinta de a ramane tanar, artistul si-a stricat fata cu operatiile estetice. intotdeauna ce e prea mult strica, asadar, cumpatarea este cuvantul cheie. Operatiile estetice i-au stricat fata Aurel Moldoveanu, ca despre el este vorba, .

RAPORT HIPO: Angajatorii din Romania optimisti in ceea ce priveste piata muncii din 2021

Angajatori sunt optimisti ca piata muncii se va imbunatati dupaperioada dificila de anul trecut. Lansat la inceputul acestui an, Raportul Hipo - Piata fortei de munca in 2021 este o radiografie a pietei fortei de munca din Romania, analizand aspecte precum salariile romanilor, beneficiile oferite de companii, abilitati urmarite la angajare si multe altele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2285 seconds )