Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ultima ora. Constanteanul ars transferat in Belgia a murit. in ce stare venise din Romania: Mirosea si era cu niste comprese directe pe piele!

Playtech Playtech,
Ultima ora. Constanteanul ars transferat in Belgia a murit. in ce stare venise din Romania: Mirosea si era cu niste comprese directe pe piele!

Veste trista in aceasta dimineata, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat decesul barbatului din Constanta, care fusese transferat pentru ingrijiri specializate in Belgia. Din pacate, evolutia starii de sanatate a acestuia a fost nefavorabila, avand in vedere ca pacientul ajunsese in strainatate cu mai multe bacterii si ciuperci luate din spitalele din Romania. Constanteanul, victima . continuă pe Playtech

Voiculescu, despre pacientul ars, transferat in Belgia si decedat: indoielile pe care am putea sa le avem sunt legate de modul in care a fost tratat

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a declarat, referitor la barbatul cu arsuri care a fost transferat in Belgia si care a murit, ca nu poate fi vorba despre un autor moral pentru ceea ce s-a intamplat, insa pot exista indoieli legate de modul in care a fost tratat pacientul.

Grindeanu, catre Voiculescu: Sunteti principalul vinovat moral de moartea pacientului ars transferat in Belgia. L-ati plimbat noua zile intre spitale

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, l-a acuzat pe Vlad Voiculescu de faptul ca e vinovatul moral pentru moartea unui pacient ars care a fost transferat in Belgia prea tarziu.

A murit constanteanul ars care a fost transferat cu intarziere la un spital din Belgia. Corpul de control al ministrului Sanatatii, trimis sa verifice trei spitale

Constanteanul care a fost transferat in Belgia in stare grava a murit. El avea arsuri pe 70% pe suprafata corpului.

Vaccinare obligatorie in Romania? Anuntul de ultima ora al premierului Citu

Florin Citu, premierul Romaniei, a dat asigurari ca vaccinarea impotriva noului coronavirus nu o sa fie obligatorie, dupa ce au in spatiul public au aparut anumite informatii cum ca Executivul ar putea introduce obligativitatea vaccinarii anti-coronavirus. Vaccinare obligatorie in Romania? Campania de vaccinare impotriva coronavirus nu va fi obligatorie. Nu se pune asa ceva in .

Ce se intampla cu covid-19 cand e ger afara. Informatii de ultima ora de la specialisti

Din ce in ce mai mlte informatii noi despre virusul Covid-19 care a devastat mapamondul au aparut in spatiul public. Cele mai recent scot la iveala faptul ca virusul Covid-19 are un nivel la care poate muri in cateva minute. Detaliile au fost preluate imediat de pesa straina, in completare cu explicatiile specialistilor. Frigul uscat .

Pensii 2021. Violeta Alexandru, anunt de ultima ora despre scaderea pensiilor romanilor

Fostul ministru al muncii, Violeta Alexandru vine cu un anunt de ultima ora cu privire la pensiile acestui an. Aceasta sustine ca scaderea pensiilor nu este una reala. Explicatiile pe care le da fostul ministru, pune pensionarii pe ganduri. Violeta Alexandru a facut un anunt cu privire la pensii Fostul ministru a sustinut faptul ca .

Avertisment de ultima ora pentru omenire: ce se va intampla cu covid-19. Sefa CEPCB a facut anuntul

Desi campania de imunizare a populatiei a inceput de cateva luni, specialistii spun ca pericolul pandemiei nu a trecut inca. Avertisment de ultima ora pentru omenire. Ce se va intampla cu virusul COVID-19. Sefa CEPCB a facut anuntul mult asteptat de catre toti romanii. Ce se va intampla cu virusul Covid-19 Chiar daca oamenii au .

Vaccinarea populatiei ar putea deveni obligatorie. Informatii de ultima ora de la Ministerul Sanatatii

Sunt informatii de ultima ora de la Minsiterul Sanatatii. Astfel, un paragraf din proiectul de buget al Minsiterului Sanatatii spune despre adoptarea unei legi ce prevede si vaccinarea obligatorie a populatiei. Vaccinarea populatiei ar putea deveni obligatorie Din acel paragraf reiese faptul ca se fac demersuri pentru adoptarea legii ce o sa oblige minsiterul sa .

Avertisment de ultima ora pentru bucuresteni. Ce se intampla cu caldura si apa calda

Iarna lui 2020 si inceputul de an 2021 ii gaseste pe bucuresteni fara caldura si apa calda. Situatia de fapt se datoreaza unei infrastructuri deficitare si influentei temperaturilor scazute asupra acesteia. Noile informatii venite de la Ministerul Energiei nu fac altceva decat sa inrautateasca situatia actuala din Bucuresti. Ministrul a anuntat existenta unor avarii la .

Anunt de ultima ora despre schimbarea ritualului de botez. Cum va avea loc de acum inainte ceremonia de crestinare a pruncilor

Moartea bebelusului botezat din Suceava a zdruncinat inca o data tara noastra din temelii. Milioane de romani s-au revoltat la ideea ca un nou-nascut de doar sase saptamani ar fi putut sa moara in urma unor ritualuri neadaptate la nevoile fiecarei vieti. in urma cererii insistente a schimbarii tehnicilor de botez, iPS Calinic este primul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )