Libnet.ro
UNICEF

14:00

EXCLUSIV Ce a vrut sa faca Gheorghe Turda chiar azi, de ziua Nicoletei Voicu. A facut anuntul despre fosta iubita

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Ce a vrut sa faca Gheorghe Turda chiar azi, de ziua Nicoletei Voicu. A facut anuntul despre fosta iubita

La cei 73 de ani, pe care-i va implini luna viitoare, Gheorghe Turda, cunoscutul cantaret de muzica populara, spune ca nu mai vrea sa auda de dragoste pentru o vreme. Decizia survine dupa scandalul legat de despartirea de fosta sa iubita, Nicoleta Voicu 50 de ani), si ea interpret de muzica populara. Dar, nu se . continuă pe Playtech

Horoscop 30 ianuarie 2021. Banii curg garla pentru o singura zodie, chiar azi

Horoscop 30 ianuarie 2021. Se pare ca vin bani garla pentru o zodie, sambata. Ce anunta specialistii in astrologie despre nativii Zodiacului? Dar sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar acestea sunt: 2, 24, 37, 39 si 40, in timp ce culorile care sigur iti fac ziua mai frumoasa daca le porti .

Medicul-erou de la Matei Bals, audiat chiar azi. Dovada clara ca autoritatile ne mint si familiile victimelor au spus adevarul

Vineri, 29 ianuarie 2021, un pavilion al Institutului Matei Bals din Bucuresti a luat foc. Incendiul a izbucnit la ora 5 dimineata si a fost raportat la 112 de un pacient. La doua zile de la tragedie, medicul-erou de la Matei Bals a fost audiat chiar azi. Medicul-erou de la Matei Bals a fost audiat .

Klaus Iohannis, gest revoltator dupa incendiul de la Matei Bals. Ipostaza ireala in care a fost surprins chiar azi

Klaus Iohannis a facut un gest revoltator dupa incendiul de la Matei Bals. Ipostaza ireala in care a fost surprins chiar azi. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Ce a facut Klaus Iohannis, la doar o zi de la tragedia de la Matei Bals, unde 6 oameni au murit, din care .

Calendar ortodox 2021. Sarbatoare mare chiar azi. Ce iti este interzis sa faci, total!

Calendar ortodox 2021. Sarbatoare mare chiar azi, 30 ianuarie. Crestin ortodocsii ii praznuiesc azi pe Vasile cel Mare, Grigore Teologul si Ioan Gura de Aur. Credinta populara sustine ca nu este bine sa muncesti in aceasta zi sfanta caci orbesti. Calendar ortodox 2021 Sfintii trei ierarhi in fiecare an, pe 30 ianuarie, credinciosii ii .

Ce le-a facut Elena Lasconi angajatilor ei, chiar azi. Asa trebuie sa procedeze toti primarii

Elena Lasconi, fosta prezentatoare de la Pro TV, actualmente primarita a orasului Campulung Muscel, a inceput sa-si verifice angajatii de la Primarie cu aparatul etilotest, sa vada care a consumat alcool. Ce le-a facut Elena Lasconi angajatilor ei, chiar azi Unul dintre angajatii testati de Elena Lasconi a fost gasit cu alcoolemie de 0,85 la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )