Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis, gest revoltator dupa incendiul de la Matei Bals. Ipostaza ireala in care a fost surprins chiar azi

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, gest revoltator dupa incendiul de la Matei Bals. Ipostaza ireala in care a fost surprins chiar azi

Klaus Iohannis a facut un gest revoltator dupa incendiul de la Matei Bals. Ipostaza ireala in care a fost surprins chiar azi. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Ce a facut Klaus Iohannis, la doar o zi de la tragedia de la Matei Bals, unde 6 oameni au murit, din care . continuă pe Playtech

Presedintele Klaus Iohannis, vazut la schi la o zi dupa incendiul de la Matei Bals

Klaus Iohannis a fost filmat pe partia de schi de la Paltinis, la numai o zi de la incendiul care a avut loc la Spitalul Matei Bals din Bucuresti.

UPDATE Ministerul Sanatatii s-a incurcat in decesele dupa incendiul de la Matei Bals. A sasea victima este, de fapt, un barbat fara leziuni in urma incendiului

Dupa ce a anuntat moartea unei femei care fusese afectata de incendiul de la Matei Bals, Ministerul Sanatatii a revenit sambata rectificand informatia. A sasea victima este de fapt un barbat transferat in urma incendiului, dar care nu suferise leziuni din cauza acestuia.

Joker HBOGO. Nebun, anarhic, marginal si fantast Am vazut filmul asta, de nervi. Dupa Incendiul de la Matei Bals

Incendiul de la Matei Bals m-a ars cumplit. Mi-a dat sentimentul nesigurantei. in ce Romanie fara cap traiesc? Daca ma imbolvanesc de COVID si merg in spital, mor. Iau o boala sau iau foc. Am simtit nevoia sa sparg ceva, sa ma descarc de rau, de furie. Mi-am bagat capul in CULTURA. Si am revazut Joker. Joker! E nebun. Si e anarhic. Si oropsit social. Si are imaginatie debordanta. De asta mi-a placut. Era pe starea mea. M-a temperat din furie. Pentru ca am intrat cu totul in poveste: ce-i cu Joker?.

Incendiul de la Matei Bals. Iohannis merge la ora 13.00 sa vada care este situatia dupa incendiul din aceasta dimineata

Presedintele Klaus Iohannis va merge la Institutul Matei Bals, la ora 13. 00, pentru a se informa asupra situatiei de acolo, in urma incendiului in care au murit patru persoane.

Voiculescu, dupa incendiul de la Matei Bals: Nu am informatii ca ar fi existat alte surse de incalzire. Existau avize pentru lucrarile care s-au facut acolo

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat ca nu are informatii ca in pavilionul de la Institutul Matei Bals ar fi existat alte surse de incalzire decat cele care se afla intr-o unitate medicala si a precizat ca exista avize pentru lucrarile care s-au facut in acel corp de cladire.

VIDEO Protest AUR, dupa incendiul de la Matei Bals. De la Ministerul Sanatatii, in mars spre locul tragediei

Partidul Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) a organizat sambata, un protest la sediul Ministerului Sanatatii, in urma incendiului de la Institutul Matei Bals.

Klaus Iohannis, primele declaratii despre incendiu de la Matei Bals. Ce a cerut, urgent, de la Vlad Voiculescu

Presedintele Klaus Iohannis a dat primele declaratii dupa incendiul care a avut loc in aceasta dimineata la Institutul Matei Bals, din Bucuresti. Ce spune seful statului despre tragedia care a avut loc? Klaus Iohannis, primele declaratii dupa incendiu Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii legate de tragedia care a avut loc vineri dimineata la .

Incendiul de la Matei Bals: Arafat, iesire nervoasa catre un jurnalist care i-a spus ca este revoltator ce s-a intamplat: E revolta in capul dumneavoastra

Coordonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a avut o iesire nervoasa, vineri dimineata, la Institutul Matei Bals, dupa ce un jurnalist l-a intrebat cum este posibil sa aiba loc un nou incendiu intr-un spital, spunandu-i ca este revoltator. Este revolta in capul dumneavoastra, i-a spus Arafat jurnalistului, in prezenta ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Nicusor Dan, despre incendiul de la Matei Bals: Trebuie sa imbunatatim siguranta din spitale si pentru asta trebuie sa facem investitii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, vineri, referitor la incendiul de la Matei Bals, ca anterior au fost efectuate controale in spitale si nu s-au gasit probleme, dar ca siguranta din spitale trebuie sa fie imbunatatita prin investitii. Dupa ce in spatiul public au aparut informatii ca incendiul ar fi izbucnit din cauza unei aeroterme, edilul a avut o prima reactie si in acest sens.

Incendiul de la Matei Bals: Cel putin doua victime au murit in urma expunerii la flacara directa, arata rezultatele necropsiilor

Cel putin doua dintre cele cinci victime ale incendiului de vineri de la Institutul Matei Bals au murit in urma expunerii la flacara directa, in alte cazuri fiind constatate si intoxicatia cu monoxid de carbon si arsuri de cai respiratorii, au declarat pentru News. ro surse din ancheta, pe baza rezultatelor necropsiilor. Sase persoane au fost audiate sambata la sediul Politiei Capitalei - Serviciul Omoruri, acestea fiind cadre medicale, personal administrativ, precum si rude ale victimelor, in dosarul incendiului de la Institutul Matei Bals.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )