Libnet.ro
UNICEF

11:15

EXCLUSIVITATE B1.RO // Andrei Nastase, noul ministru de Interne din Republica Moldova: imi exprim nedumerirea pentru atitudinea pe care au abordat-o autoritatile de la Bucuresti, in speta ministrul Melescanu

B1 B1,
EXCLUSIVITATE B1.RO // Andrei Nastase, noul ministru de Interne din Republica Moldova: imi exprim nedumerirea pentru atitudinea pe care au abordat-o autoritatile de la Bucuresti, in speta ministrul Melescanu

RO // Republica Moldova se confrunta in prezent cu una dintre cele mai grave crize politice dupa ce Curtea Constitutionala a invalidat noul guvern condus de Maia Sandu, format ca urmare a coalitiei. continuă pe B1

Maia Sandu va fi numita in functia de prim-ministru, iar Andrei Nastase va conduce Ministerul de Interne

Lidera PAS, Maia Sandu, va fi numita sambata, 8 iunie, in functia de prim-ministru al Republicii Moldova cu voturile deputatilor PSRM si ACUM. Presedintele PPDA, Andrei Nastase, ar urma sa detina functia de ministru de Interne in Guvernul Sandu.

Maia Sandu va fi numita in functia de prim-ministru al Republicii Moldova

Lidera PAS, Maia Sandu, va fi numita sambata, 8 iunie, in functia de prim-ministru al Republicii Moldova cu voturile deputatilor PSRM si ACUM. Presedintele PPDA, Andrei Nastase, ar urma sa detina functia de ministru de Interne in Guvernul Sandu.

Ala Nemerenco, noul ministru al Sanatatii din Republica Moldova, a facut parte din echipa lui Vlad Voiculescu, in mandatul sau de ministru

Ala Nemerenco, desemnata ministru al Sanatatii in Republica Moldova, in Guvernul condus de Maia Sandu, a facut parte din echipa lui Vlad Voiculescu, in mandatul sau de ministru al Sanatatii. Ala Nemerenco a fost consilier in politici de sanatate al lui Vlad Voiculescu, in perioada cand acesta era ministrul Sanatatii.

Alexandru Jizdan nu-i va elibera functia de ministru de Interne lui Andrei Nastase: Eu respect decizia CCM

Ministrul de Interne in exercitiu, Alexandru Jizdan, spune ca nu are de gand sa plece din functie pentru ca exista decizia Curtii Constitutionale pe care dansul o respecta. in acelasi timp, Parlamentul, cu voturile deputatilor ACUM-PSRM, la investit in functia de ministru de Interne pe liderul PPDA, Andrei Nastase, care insa nu poate sa-si exercite noile atributii pe motiv ca ministrul in exercitiu nu a eliberat fotoliul.

Politia ramane de partea lui Plahotniuc: Seful IGP nu il recunoaste pe Andrei Nastase drept ministru de Interne

Oligarhul Vladimir Plahotniuc pastreaza controlul asupra Politiei din Moldova. Seful Inspectoratului General al Politiei, Alexandru Panzari, refuza sa se subordoneze noului ministru de Interne care a fost numit.

Ce decizii a luat noua componenta a Consiliului Suprem de Securitate la care au participat Maia Sandu si Andrei Nastase

Igor Dodon a anuntat marti, 11 iunie, dupa sedinta Consiliului Suprem de Securitate CSS), la care au participat, in premiera, Maia Sandu, Andrei Nastase si Zinaida Greceanii, ca au fost abordare trei subiecte importante.

Mostenirea Tudorel Toader: ce probleme are de rezolvat noul ministru al Justitiei, Ana Birchall

Deputat de Vaslui si viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei in guvernul Dancila, Ana Birchall 46 de ani) a devenit oficial noul ministru al Justitiei dupa ce, tot ea, s-a aflat la conducerea interimara a ministerului, din 24 aprilie, dupa demisia lui Tudorel Toader.

Guvernul Maia Sandu l-a demis pe seful politiei din Republica Moldova: Pinzari anuntase ca ii ramane loial ministrului de Interne instalat de Plahotniuc, si nu lui Andrei Nastase

Guvernul Maia Sandu a votat pentru demiterea lui Alexandru Pinzari, seful politiei din Republica Moldova, si l-a numit in locul sau pe Gheorghe Balan. Anuntul vine in contextul in care Pinzari declarase.

Pro-europenii si socialistii lui Dodon au ajuns la un acord preliminar: Maia Sandu - premier, Andrei Nastase - Interne, Zinaida Greceanii - presedintele Parlamentului (FOTO)

Pro-europenii din blocul ACUM si Partidul Socialist din Republica Moldova, de unde provine presedintele Igor Dodon, au ajuns la un acord preliminar semnat de 60 de deputati din 101 cat are Parlamentul de la.

Consiliul Suprem de Securitate al Republicii Moldova va cere institutiilor internationale investigarea spalatoriei de zeci de miliarde ale mafiei rusesti. Andrei Nastase: O decizie benefica

Consiliul Suprem de Securitate al Republicii Moldova, convocat de presedintele Igor Dodon marti, 11 iunie, la prima sedinta intr-o componenta noua, a decis sa ceara institutiilor internationale investigarea furtului de miliarde din sistemul bancar moldovenesc, dar si a spalatoriei de zeci de miliarde ale mafiei rusesti cu ajutorul instantelor moldovenesti.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )