Libnet.ro
UNICEF

12:45

Executia Autostrazii Sebes - Turda scoasa la licitatie. Valoarea estimata a lucrarilor, circa 2,5 miliarde lei

Antena3 Antena3,
Executia Autostrazii Sebes - Turda scoasa la licitatie. Valoarea estimata a lucrarilor, circa 2,5 miliarde lei

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) organizeaza licitatie deschisa pentru proiectarea si executia Autostrazii Sebes - Turda, loturile 1, 2, 3 si 4, valoarea estimata. continuă pe Antena3

Constructia autostrazii Sebes-Turda, scoasa la licitatie de CNADNR

Constructia autostrazii Sebes-Turda a fost scoasa la licitatie de CNADNR. Kilometrul de autostrada ar urma sa coste aproape 8 milioane de euro, in conditiile in care standardele introduse in 2010 de Ministerul.

Licitatie pentru autostrada Sebes Turda. Proiectul a fost impartit in 4 loturi

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a demarat procedura de contractare a lucrarilor de proiectare si constructie a autostrazii Sebes Turda. Proiectul cu o lungime totala de 70 de kilometri si o valoare estimata la 2,48 miliarde lei 560 milioane euro), fara TVA ar trebui finalizat in 2016.

Statul cauta constructori pentru autostrada Sebes-Turda. Proiectul este estimat la peste 3 miliarde de lei

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) vrea sa contracteze lucrari de proiectare si constructie a autostrazii Sebes-Turda, proiect cu o lungime totala de 70 de kilometri si o valoare estimata la 2,48 miliarde de lei 560 de milioane de euro), fara TVA.

Autostrada Sebes - Turda intra in linie dreapta: un proiect estimat la 2,5 MLD lei

CNADNR vrea sa contracteze lucrari de proiectare si constructie a autostrazii Sebes - Turda, proiect cu o lungime totala de 70 de kilometri si o valoare estimata la 2,48 miliarde lei 560 milioane euro), fara TVA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )