Libnet.ro
UNICEF

23:00

Licitatie pentru autostrada Sebes Turda. Proiectul a fost impartit in 4 loturi

Adevărul Adevărul,
Licitatie pentru autostrada Sebes Turda. Proiectul a fost impartit in 4 loturi

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a demarat procedura de contractare a lucrarilor de proiectare si constructie a autostrazii Sebes Turda. Proiectul cu o lungime totala de 70 de kilometri si o valoare estimata la 2,48 miliarde lei 560 milioane euro), fara TVA ar trebui finalizat in 2016. continuă pe Adevărul

Statul cauta constructori pentru autostrada Sebes-Turda. Proiectul este estimat la peste 3 miliarde de lei

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) vrea sa contracteze lucrari de proiectare si constructie a autostrazii Sebes-Turda, proiect cu o lungime totala de 70 de kilometri si o valoare estimata la 2,48 miliarde de lei 560 de milioane de euro), fara TVA.

Autostrada Sebes - Turda intra in linie dreapta: un proiect estimat la 2,5 MLD lei

CNADNR vrea sa contracteze lucrari de proiectare si constructie a autostrazii Sebes - Turda, proiect cu o lungime totala de 70 de kilometri si o valoare estimata la 2,48 miliarde lei 560 milioane euro), fara TVA.

Constructia autostrazii Sebes-Turda, scoasa la licitatie de CNADNR

Constructia autostrazii Sebes-Turda a fost scoasa la licitatie de CNADNR. Kilometrul de autostrada ar urma sa coste aproape 8 milioane de euro, in conditiile in care standardele introduse in 2010 de Ministerul.

Executia Autostrazii Sebes - Turda scoasa la licitatie. Valoarea estimata a lucrarilor, circa 2,5 miliarde lei

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) organizeaza licitatie deschisa pentru proiectarea si executia Autostrazii Sebes - Turda, loturile 1, 2, 3 si 4, valoarea estimata.

Contractul cu Alpine pentru autostrada Nadlac-Arad, reziliat in secret.

Romanii vor mai avea de asteptat mult timp pana cand vor ajunge pe autostrada la granita cu Ungaria, dat fiind avansul extrem de mic al acestor proiecte, licitatiile contestate de constructori, dar si rezilierea unor contracte aferente de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR). Dupa ce in toamna anului trecut a rupt contractul cu firmele Romstrade si Monteadriano pentru construirea primilor 22 de kilometri de autostrada, recent CNADNR a rupt si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2004 seconds )