Libnet.ro
UNICEF

17:45

Executia bugetara dupa primul trimestru din 2020 arata cifrele unui dezastru de proportii biblice

Adevărul Adevărul,
Executia bugetara dupa primul trimestru din 2020 arata cifrele unui dezastru de proportii biblice

Inca din capul locului, trebuie subliniat ca executia bugetara pe primul trimestru cuprinde doar doua saptamani dupa 16 martie) de restrictii de natura economica urmare a instituirii Starii de Urgenta si a unor masuri restrictive prin ordonante militare. Practic, lunile ianuarie si februarie sunt intregi, iar martie a fost afectata doar pe jumatate. continuă pe Adevărul

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul si veniturile Skoda au scazut din cauza efectelor pandemiei

Profitul Skoda Auto, care face parte din grupul Volkswagen AG, a scazut cu 25% in primul trimestru din 2020, din cauza efectelor pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Exportul de cereale prin Portul Constanta a crescut cu 51%

Romania a exportat prin Portul Constanta, in primele trei luni ale anului, 3,25 milioane de tone de cereale, inregistrand o crestere de 51% fata de aceeasi perioada din 2019.

APIA: Achizitiile de autoturisme verzi , in crestere in Romania

Achizitiile de autoturisme verzi electrice and hibride) in Europa au cunoscut o crestere importanta in primul trimestru din 2020, desi evolutia generala a pietei auto a fost una negativa, in Romania acestea ajungand la o cota de piata de 5,7%, fata de doar 4,1% cat a fost in perioada similara din 2019, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA), care citeaza cele mai recente analize date publicitatii, pe acest subiect.

Amazon a avut vanzari de 75,5 miliarde $ in primele trei luni din acest an

Gigantul american Amazon a raportat un venit de 75,5 miliarde de dolari pentru primul trimestru din acest an, in crestere cu 26% fata de aceeasi perioada a anuluit trecut, in conditiile in care vanzarile online au crescut foarte mult pe fondul restrictiilor impuse de pandemie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )